Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το δέντρο που κρύβει το δάσος σε μια τέτοια συντριβή!

Πρώτα απ' όλα διευκρινίζω πως η άποψή μου για την φάση του Μανέ και την είπα και στην τηλεοπτική μετάδοση, είναι πως σωστά ο Μος βγάζει κόκκινη κάρτα. Γράφει ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος.

Όπως σε πολλές φάσεις που γίνεται πέναλτι, μπορείς να συζητάς για ώρες αν έπρεπε η όχι να το δώσει ο διαιτητής Το ίδιο ακριβώς είναι και αυτή η φάση.

Ο Μανέ πήγαινε για τη μπάλα και είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει αλλά τελικά βρίσκει αντίπαλο συνεπώς σωστά με το γράμμα του νόμου αποβάλλεται. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το σκεπτικό του κορυφαίου Βρετανού διαιτητή των τελευταίων ετών, ίσως και καλύτερου στον κόσμο, όσο σφύριζε, του Κλατενμπεργκ που υποστήριξε στη Νορβηγική τηλεόραση πως η φάση ήταν απλώς για κίτρινη και τίποτα περισσότερο.

Από την άλλη ακούς τον Τζέιμι Κάραγκερ να σου λέει πως 10 ή 20 χρόνια πριν δεν θα ήταν τίποτα, αλλά τώρα με βάση το κανονισμό είναι κόκκινη! Μετά έρχεται Γκάρι Νέβιλ στο sky και σου λέει πως είναι αστείο ότι δεν αποβάλλεται παίκτης για τέτοια φάση. Έπειτα ακούς τον αδερφό του στο BBC τον Φιλ Νέβιλ να λέει πως ο ρέφερι έχει απόλυτο δίκιο!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x