Γ' Εθνική

Το έκανε ξανά θρίλερ ο Άρης!

Θρίλερ -με θετική κατάληξη αυτή τη φορά- έζησε ο Άρης, που επικράτησε 2-1 της Θύελλας Φιλώτα για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γ’ Εθνική. «Λυτρωτής» ο Καπνίδης στο 85’ για τους «κιτρινόμαυρους».

Τη νίκη που έψαχνε για να ξεχαστεί το «κάζο» της προηγούμενης αγωνιστικής απ’ τον Καμπανιακό πήρε ο Άρης, που επικράτησε 2-1 της Θύελλας Φιλώτα στο ματς για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως η μαχητική Θύελλα προσπάθησε να «κλέψει» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χωρίς να το καταφέρει τελικά, με τον Καπνίδη να λυτρώνει τον Άρη στο 86’.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Θύελλα, με τον Σούνα να επιβεβαιώνει την υπεροχή με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 18’.

Στο δεύτερο μισό του ματς, ο Άρης συνέχισε να πιέζει, με κύριο εκφραστή της επιθετικής δραστηριότητας τον Καπνίδη, ενώ οι γηπεδούχοι είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 52’ με σουτ του Μαρόπουλου που απομάκρυνε ενστικτωδώς ο Ψυχογιός.

Η ισοφάριση των γηπεδούχων ήρθε στο 81’ με τον Ζηνόβιο, κάνοντας τους φίλους του Άρη να… καρδιοχτυπήσουν. Αυτή τη φορά όμως, ο Καπνίδης στο 86’ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ επανέφερε την ομάδα του στις νίκες και σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Θύελλα Φιλώτα (Γ. Παπανώτας): Κοντουγουλίδης, Σιμηχανίδης, Κλάζογλου, Μπάμπαρης, Κιοζερίδης, Στασινόπουλος, Κόλα, Μισαηλίδης, Θεοδουλίφδης, Μαρκόπουλος

Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός (82’ Λιόνης), Γκίνο, Σουνάς, Xιντασέλι, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x