Ελλάδα

Το επιτελείο του Ρανιέρι (pics)

Ανακοινώθηκαν οι τρεις συνεργάτες του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο λόγος για τους Πάολο Μπενέτι, Αντρέα Ατσαλίν και Τζόρτζιο Πελιτσάρο, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον Ιταλό.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά την στελέχωση της «γαλανόλευκης». Ο 62χρονος προπονητής επέλεξε τους ίδιους συνεργάτες που είχε την περασμένη διετία στη Μονακό.

inner

Βοηθός του Κλαούντιο Ρανιέρι θα είναι ο 49χρονος Ιταλός, Πάολο Μπενέτι, που είναι μαζί από τη Γιουβέντους (2007-2009). Οι δυο τους συνεργάστηκαν στη Ρόμα (2009-2011), την Ίντερ (2011-2012) και φυσικά στη Μονακό.

inner

Την ευθύνη για την εκγύμναση των διεθνών θα έχει στο εξής ο 29χρονος Ιταλός, Αντρέα Ατσαλίν, ο οποίος είναι το νεότερο μέλος στο τεχνικό επιτελείο του Κλαούντιο Ρανιέρι. Την περσινή περίοδο ήταν ο γυμναστής της Μονακό και επιλέχθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

inner

inner

Ο παλαιότερος συνεργάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στη μέχρι σήμερα προπονητική του καριέρα είναι ο Τζόρτζιο Πελιτσάρο. Ο 67χρονος Ιταλός θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής και η συνεργασία του με τον Κλαούντιο Ρανιέρι κρατάει περισσότερο από 20 χρόνια. Συγκεκριμένα, από το 1991 μέχρι και σήμερα, βρέθηκαν μαζί στον πάγκο 11 συλλόγων (Νάπολι, Φιορεντίνα, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Βαλένθια, Πάρμα, Γιουβέντους, Ρόμα, Ίντερ και Μονακό).

inner


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x