Ελλάδα

Το κάλεσμα του Γκάλη στο λαό του Άρη

Ένα γεμάτο γήπεδο θέλει να δει ο Νίκος Γκάλης κατά τη διάρκεια του «Nick Galis Cup». Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ προσκαλεί το λαό του Άρη να στηρίξει την ΚΑΕ σε αυτή τη προσπάθεια.

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup» είναι μια νέα προσπάθεια της ΚΑΕ Άρης ώστε ο κόσμος της ομάδας να βοηθήσει για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, παρακολουθώντας φιλικούς αγώνες με σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Αυτό προσκαλεί και ο Νίκος Γκάλης να κάνουν οι οπαδοί των «κίτρινων», να στηρίξουν όλοι αυτή τη προσπάθεια και να κατακλείσουν το «Nick Galis Hall».

Ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος του Άρη, μέσω της προσωπικής σελίδας που διατηρεί στο facebook, έστειλε το μήνυμα του για το τουρνουά που θα συμμετάσχουν εκτός των Θεσσαλονικέων ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπάνβιτ.

«Σας περιμένω στο ραντεβού μας το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο 1o Nick Galis Cup. Με γεμάτο το γήπεδο και τις 2 μέρες θα αποδείξουμε ότι ο Αρειανός Λαός τιμά τις ομάδες που συμμετέχουν αλλά και βοηθά στην οικονομική εξυγίανση του ΑΡΗ μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων μας. Πρέπει να την προσφέρουμε απλόχερα», ήταν τα λόγια του Νίκου Γκάλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x