Αγγλία

Το καλοκαίρι κρίνεται ο Μαντσίνι

Το μέλλον του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι θα κριθεί μετά το τέλος της σεζόν, όπως αποκαλύπτει η βρετανική «Guardian».

Μπορεί να κάνει δηλώσεις σχετικά με το μεταγραφικό προγραμματισμό της Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως απαιτείται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και όχι αλόγιστες δαπάνες, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είναι σίγουρος, ακόμα, πως θα κάθεται και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Guardian».

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, οι άνθρωποι της Σίτι περιμένουν το τέλος της σεζόν, προκειμένου να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η απόσταση στην οποία θα τερματίσει η ομάδα του Μαντσίνι από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πληροφορίες που φτάνουν από το περιβάλλον της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι κάνουν λόγο για… μονόδρομο στον θεσμό του Κυπέλλου, αφού αν η ομάδα αποτύχει να κατακτήσει το τρόπαιο, η θέση του προπονητή θα… χηρέψει.

Αυτό που φαίνεται βέβαιο είναι πως ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση σχετικά με τον πιθανό διάδοχο του Ιταλού, αν τελικά η Μάντσεστερ Σίτι μείνει χωρίς τίτλο φέτος.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x