Ήρθε η ώρα των ευθυνών! Η… παιδική χαρά που ήταν η εικόνα που παρουσίασε η Εθνική ομάδα Νέων στο φιλικό με τη Ελβετία, όπου ηττήθηκε με το –πολύ- βαρύ 10-0 είχε ξεκινήσει από το… ξενοδοχείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικές ώρες πριν την έναρξη του φιλικού ορισμένοι διεθνείς φέρονται να υπέπεσαν σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων που αφορά πρόκληση αρκετών και σοβαρών υλικών ζημιών στο ξενοδοχείο που ήταν η αποστολή, ενώ μερικοί εξ αυτών φαίνεται να… χαρμάνιασαν, καπνίζοντας τσιγάρα.

Από ‘κει και πέρα, την Τρίτη (14/10) αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις τις ΕΠΟ, καθώς τη συγκεκριμένη μέρα είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο. Όπως είναι φυσικό, η Ομοσπονδία θα πάρει δραστικά μέτρα και δεν αποκλείεται να αρχίσει τις… καμπάνες στους νεαρούς διεθνείς.

Πάντως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βασίλης Τζαλακώστας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ μαζί του είναι πολύ πιθανό να «ξηλωθεί» κι όλο το προπονητικό τιμ.

Προσωρινός αντικαταστάτης του Τζαλακώστα θα είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Ελπίδων, Κώστας Τσάνας, ο οποίος δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις με το ομοσπονδιακό συγκρότημα μέχρι το τέλους του έτους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube