F1

Το σόου της Φεράρι μέσα στο Μιλάνο (pics)

Η Φεράρι επιστρέφει στην Ιταλία για το Γκραν Πρι της Μόντσα και το γιόρτασε μαζί με τους φιλάθλους της.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λίγες ημέρες πριν το Γκραν Πριν στην ιστορική πίστα της Μόντσα, η ιταλική ομάδα αποφάσισε να το γιορτάσει με μία επίδειξη στους δρόμους του Μιλάνου.

inner

inner

Πιο συγκεκριμένα, η «σκουντερία» έβαλε σε λειτουργία τα μονοθέσιά της και οι Σεμπάστιαν Φλέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν έκαναν ένα πέρασμα από τους ειδικά διαμορφωμένους δρόμους της πόλης. Ο εκκωφαντικός ήχος και η δεξιοτεχνία των οδηγών ξεσήκωσε τα πλήθη, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι οι Ιταλοί φίλαθλοι είναι και οι πιο «φανατικοί» με το άθλημα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, ωστόσο αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ελεύθερη δοκιμή των μονοθεσιών. Η Φερράρι έρχεται με… φόρα από τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας καθώς ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και χάρισε στην ομάδα του μία ακόμα νίκη.

inner

inner






Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x