MOTO GP

Τους έχει πάρει τον αέρα ο Ντοβιτσιόζο - Πάλι καλά να λέει ο Ρόσι!

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο κέρδισε για τρίτη φορά στο επεισοδιακό Γκραν Πρι στην Αυστρία και μπαίνει εκ νέου στη διεκδίκσηση του τίτλου. Είχε... Άγιο ο Ρόσι που γλίτωσε σε σοκαριστικό ατύχημα.

Τους έχει πάρει τον... αέρα!

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Αυστρία, σε ένα επεισοδιακό Γκραν Πρι, εκεί όπου την τελευταία πενταετία κυριαρχεί η Ducati. Μία ημέρα μετά, μάλιστα, από τη στιγμή που η εταιρεία του ανακοίνωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν!

Ο Ντοβιτσιόζο ήταν εξαιρετικός, δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως ξεκίνησε τέταρτος και κατάφερε να ξεπεράσει όσους βρίσκονταν μπροστά του για να πάρει την καρό σημαία. Ο Τζόαν Μιρ με Suzuki ήταν δεύτερος, με τον Τζακ Μίλερ να ανεβαίνει στο βάθρο αλλά να χάνει τη δεύτερη θέση στο τέλος με ένα τραγικό οδηγικό λάθος που έκανε.

Τέταρτος ο Μπίτνερ, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να τερματίζει 5ος και πάλι καλά να λέει αφού... γλίτωσε από θαύμα από τις ιπτάμενες μηχανές των Ζαρκό και Μορμπιντέλι, οι οποίοι είχαν ένα σοκαριστικό ατύχημα και λίγο έλειψε να παρασύρουν και να τραυματίσουν πολύ σοβαρά τον Ιταλό πολύπειρο αναβάτη, ο οποίος πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x