Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τους κάνει «πλάκα» η Κορακάκη!

Νέα φοβερή εμφάνιση από την Άννα Κορακάκη! Με «τρελό» κρεσέντο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βγήκε πρώτη στο πρώτο σκέλος του προκριματικού των 25μ. πιστολιού και ετοιμάζεται να «κλειδώσει» τα ημιτελικά.

Έχοντας ήδη πάρει το χάλκινο στα 10 μέτρα αεροβόλου, η Άννα Κορακάκη δείχνει έτοιμη για ακόμα ένα, στα 25 μέτρα, αυτή τη φορά!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βγήκε πρώτη -ανάμεσα σε 40 αθλήτριες- στο πρώτο σκέλος του προκριματικού (στην ακρίβεια) και ετοιμάζεται πλέον για το δεύτερο σκέλος (βολές ταχείας βολής), που είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 το απόγευμα.

Εφόσον όλα πάνε κατ΄ευχήν κι εκεί, θα βρεθεί στα ημιτελικά (21:30), με στόχο μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, προκειμένου να τυλίξει ακόμη ένα μετάλλιο γύρω από τον λαιμό της.

Η Κορακάκη ήταν εντυπωσιακή στις 30 βολές που έριξε (οι 27 ήταν δεκάρια!), συγκεντρώνοντας 297/300 βαθμούς! Επίδοση που ήταν η κορυφαία στο πρώτο σκέλος των προκριματικών, με τη Σέρβα Βελίτσκοβιτς να μένει στη δεύτερη θέση με 295/300 και την Αφάφ Ελχοντόντ από την Αίγυπτο να ακολουθεί (293/300).

Αναμονή λίγο ακόμα, λοιπόν, για να «κλειδώσει» σε πρώτη φάση η παρουσία της 20χρονης στα ημιτελικά (χρειάζεται απλώς να είναι μέσα στην οκτάδα των προκριματικών) και μετά να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x