WRC

Τραγωδία σε ράλι της Ουγγαρίας: Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες μετά από έξοδο αγωνιστικού πάνω σε θεατές

Τραγική εξέλιξη είχε ο αγώνας ράλι στην Ουγγαρία, καθώς μετά ένα αγωνιστικό όχημα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο πλήθος που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 άνθρωποι.

Τραγική κατάληξη είχε μία ειδική διαδρομή στο ράλι «Esztergom-Nyerges», στα βόρεια της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με Μέσα της χώρας, το πλήρωμα ενός αγωνιστικού Skoda Fabia R5 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος που βρισκόταν στο σημείο.

Ως αποτέλεσμα της σφοδρής αυτής σύγκρουσης, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και ένα παιδί, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες - οι πληροφορίες λένε για 30 άτομα - πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή και κρίσιμη κατάσταση.

Τραγωδία σε ράλι της Ουγγαρίας: Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Ακόμα τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, για το αν υπήρξαν τα κατάλληλα μέσα προστασίας από τους διοργανωτές, ή αν ο κόσμος πήγε στο συγκεκριμένο σημείο παρά τις εντολές των υπευθύνων.

Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν οκτώ ασθενοφόρα, αλλά και τέσσερα ελικόπτερα διάσωσης για να συνδράμουν στη διάσωση και την περίθαλψη των θεατών.

Το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από το σημείο σοκάρει, όπως φυσικά και τα όσα γράφονται στην Ουγγαρία, πως το όχημα κινούταν με μεγαλύτερη ταχύτητα από τα 100χλμ/ώρα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x