Stoiximan Super League

Τρία τα «κίτρινα» μέτωπα

Τρία είναι τα θέματα που «καίνε» άμεσα στον Δημήτρη Ηλιάδη.

Τρεις είναι οι άξονες που θα κινηθεί η νέα διοίκηση του Άρη αυτή την εβδομάδα. Η συμφωνία με κάποιον προπονητή, η υπόθεση του άρθρου 99 και ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του γύρω από το θέμα του τεχνικού, στον οποίο θα αναθέσει το «χτίσιμο» της ομάδας.

Την Παρασκευή είχε συνάντηση με τον Σούλη Παπαδόπουλο στην Αθήνα και – παρά τις φημολογία που υπήρχε για συμφωνία με τον Γιάννη Χατζηνικολάου – αυτοί τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου θα θέσει το θέμα στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, το οποίο θα συνεδριάσει στις 5 το απόγευμα θα λάβει τη σχετική απόφαση.

Με το θέμα του προπονητή συναρτάται και εκείνο του μεταγραφικού σχεδιασμού των «κιτρίνων». Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τους παίκτες που είναι πάνω από 24 ετών και θα κληθούν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Πρόκειται για τους Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Αγάνθο και Κοέλιο, με τους οποίους έχουν προγραμματιστεί ραντεβού.

Τέλος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα συνεχιστούν οι επαφές με τους πρώην παίκτες που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις στο πλαίσιο των συμφωνιών για το άρθρο 99.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x