Ειδήσεις

Τρινκιέρι: «Κάποιος να… σταματήσει την Ιταλία»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι εξήρε την παρουσία της Ιταλίας εν όψει του αποψινού αγώνα της Εθνικής. «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τη σταματήσει κάποιος», είπε.

Η Εθνική καλείται απόψε να κόψει τη φόρα της Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ. Ο Αντρέα Τρινκιέρι δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα των «ατζούρι» στη διοργάνωση μιλώντας στους συμπατριώτες του.

«Πριν αρχίσει η διοργάνωση, δεν περίμενα να έχει η Ιταλία μέχρι το μεταξύ μας ματς τρεις νίκες. Όμως μετά το πρώτο παιχνίδι που τους είδα άλλαξα γνώμη. Έτσι άλλαξε η ιστορία του ομίλου μας και τώρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει κάποιος την Ιταλία», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Η Ιταλία είναι δίκαια στην κορυφή του ομίλου και έχουν αποκτήσει ισχυρή αυτοπεποίθηση. Λόγω των απουσιών με τις οποίες ήρθαν στη διοργάνωση μειώθηκαν οι προσδοκίες και παίζουν πιο απελευθερωμένα και με περισσότερη ενέργεια. Παίζουν όμορφο μπάσκετ και με πολύ πάθος», πρόσθεσε.

Όσο για την παρουσία-έκπληξη των δύο ψηλών της ομάδας, Μάρκο Κουζίν και Νικολό Μέλι, είπε: «Παίζουν το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας τους, χωρίς ίσως να καταλαβαίνουν το επίπεδο στο οποίο αγωνίζονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x