F1

Ο Άλμπον ανανέωσε στη Williams, τρολάροντας με σχετικό tweet την ιστορία Πιάστρι και Alpine

Με χιουμοριστική διάθεση ο Άλμπον, πιλότος της Williams στη F1, γνωστοποίησε τη συμφωνία του με την εταιρεία για την ερχόμενη σεζόν, θέλοντας να κάνει πλάκα για τη σχετική ιστορία Πιάστρι και Alpine.

Διάθεση να τρολάρει το αλαλούμ που υπήρξε μεταξύ Alpine και Όσκαρ Πιάστρι είχε ο Άλεξ Άλμπον. Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δανείστηκε -κάνοντας λίγες παραλλαγές- το tweet του Αυστραλού πιλότου. Σε αυτήν παρουσίασε την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Williams ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σε αυτήν, υποστήριζε πως έχει τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου και της ομάδας για να συνεχίσει να αγωνίζεται με το μονοθέσιό της και το 2023. Θέλησε προφανώς να πικάρει τα γεγονότα που προηγήθηκαν με τη συμφωνία μεταξύ της Alpine και του νεαρού πιλότου, της οποίας ακολούθησε η πλήρης διάψευση του Πιάστρι, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι στην όλη ιστορία.

Ο Άλεξ Άλμπον έχει 51 εκκινήσεις έως σήμερα στο χώρο της Formula 1, με θητεία μεταξύ άλλων στην Toro Rosso και τη Red Bull συλλέγοντας, μάλιστα, το στρογγυλό αριθμό των 200 πόντων στη διάρκεια της καριέρας του.





Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x