Δελτία Τύπου

Τσάμπιονς Λιγκ: Η πορεία του μέσα από τον χρόνο στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (video)

Θα μπορέσετε να δείτε σπάνιες φανέλες με υπογραφές από τις ελληνικές ομάδες που έχουν πάρει μέρος στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Τσάμπιονς Λιγκ και γωνίες με τις ομάδες που έγραψαν ιστορία.

Την ευκαιρία να κάνουν μια αναδρομή στην πορεία του Τσάμπιονς Λιγκ από τα πρώτα του χρόνια μέχρι και το «σήμερα» μέσα από μια σειρά από κειμήλια που παραπέμπουν σε σημαντικές στιγμές αλλά και ομάδες που έγραψαν ιστορία θα έχουν από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 οι λάτρεις του ποδοσφαίρου.



Στο παλιό δημαρχείο Γλυφάδας (σσ. απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο) από σήμερα το απόγευμα μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σε συνεργασία με τον δήμο Γλυφάδας διοργανώνουν μια έκθεση με προσωπικά κειμήλια του πρώτου, μπλούζες, φανέλες, προγράμματα, μπάλες από την ιστορία του Champions League και του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.



Θα μπορέσετε να δείτε σπάνιες φανέλες με υπογραφές από τις ελληνικές ομάδες που έχουν πάρει μέρος στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Τσάμπιονς Λιγκ, (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λάρισα) και ξεχωριστές γωνίες με τις ομάδες που έγραψαν ιστορία στη διοργάνωση (Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Μπάρτσελόνα, Μπάγερν, Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ) αλλά και μια αναφορά στην υπογεγραμμένη φανέλα του Άκη Ζήκου από τον τελικό Πόρτο-Μονακό το 2004.



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Παλιό δημαρχείο Γλυφάδας (πλησίον Αγίου Κωνσταντίνου)
28 Δεκεμβρίου – 5 Ιανουαρίου
Ώρες: 11:00 – 20:00
Δωρεάν είσοδος













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x