Δελτία Τύπου

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και Παναθηναϊκός-Πανιώνιος με ακόμα καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ στα παιχνίδια Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, τόσο πριν από την έναρξή τους, όσο και στο Live.

Στην Premier League η πρωτοπόρος Τσέλσι, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να διατηρήσει την απόσταση από τους διώκτες της στη βαθμολογία. Αντίπαλός της, την Τετάρτη 5 Απριλίου, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Βρίσκεται στην 4η θέση, 11 βαθμούς μακριά από την Τσέλσι και δίνει μάχη για το εισιτήριο του Champions League.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για το ντέρμπι της Premier League. Τη νίκη της Τσέλσι τη βρίσκουμε στο 2,35, την ισοπαλία στο 3,35 και τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο 3,05.

Στη Super League ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο νίκες του στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της συμμετοχής του στα play off. Παραμένει στην 4η θέση, με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον 2ο Πανιώνιο, τον οποίο υποδέχεται, την Πέμπτη 6 Απριλίου, στη «Λεωφόρο».

Για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι της Super League το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός με απόδοση 1,65. Η ισοπαλία πληρώνει 3,60 και το διπλό του Πανιώνιου δίνει απόδοση 6,00.

Ποντάρετε στους κορυφαίους αγώνες του κουπονιού, εκμεταλλευόμενοι τις καλύτερες αποδόσεις που δίνει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, διεκδικώντας ακόμα περισσότερα κέρδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x