Βάιος Τσούτσικας

Γελάει ο κόσμος...

Αλλού τα ντέρμπι τα βάζουν στη βιτρίνα για να διαφημίσουν το προϊόν τους. Εδώ τα χρησιμοποιούμε για να στείλουμε το πρωτάθλημα ακόμα πιο κοντά στο διάολο!

Για να μην πω ότι ξεκαρδίζονται κιόλας. Όσοι, τέλος πάντων, από τους ποδοσφαιρόφιλους έχουν ακόμα το κουράγιο να παρακολουθούν για… ψυχαγωγικούς λόγους το γύρω – γύρω του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τις δηλώσεις, τις διαρροές, τις συμπεριφορές και τις εντυπωσιακότατες κωλοτούμπες που κάνουν οι παράγοντές του από τη μία μέρα στην άλλη.

Γράφει ο Βάιος Τσούτσικας

Γελάνε διότι βλέπουν εκείνους που «μάχονται για την εξυγίανση» του ελληνικού ποδοσφαίρου και το 50-50 να απειλούν ανθρώπους της διαιτησίας παρουσία κοινού!

Γελάνε διότι ακούνε τους «κάντε ομάδα, επενδύστε και μετά μιλήστε για τη διαιτησία» να έχουν κάνει σημαία τα σφυρίγματα του Καλογερόπουλου και να μιλάνε για οργανωμένα σχέδια.

Γελάνε διότι παρατηρούν εκείνους που έχουν ανοικτά και σοβαρά θέματα με τη δικαιοσύνη την οποία και αμφισβητούν – μερικούς λειτουργούς τους σίγουρα – στο πλαίσιο της άμυνάς τους απέναντι στις κατηγορίες να την επικαλούνται για να «ξεβρωμίσει ο χώρος» από το βράδυ του Σαββάτου.

Γελάνε διότι ακόμα περιμένουν τον υπερβολικά ευαίσθητο πρόεδρο της ΕΠΟ να παραγγείλει άλλη μία δίωξη κατά μίας ΠΑΕ ή ενός ποδοσφαιροπαράγοντα. Μήπως πρέπει να… τουιτάρει κάτι ο Ολυμπιακός κύριε πρόεδρε για να παραγγείλεις την απολογία του;

Γελάνε διότι διαπιστώνουν πως οι περισσότεροι από εκείνους που κυνηγούν σε εβδομαδιαία βάση διαιτητές ξαφνικά συνειδητοποίησαν πόσο καλός ρέφερι είναι ο Καλογερόπουλος.

Γελάνε διότι ακούνε πολλούς φίλους της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν περισσότερο για τα σφυρίγματα του ρέφερι και λιγότερο για το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Και πολλούς φίλους του Ολυμπιακού να αγανακτούν από το κυνήγι εις βάρος της ομάδας τους…

Και όσοι δεν γελάνε δέρνονται στα στενά για το δίκιο των ομάδων τους. Είτε δεν καταλαβαίνουν πολλά είτε είναι στο pay roll που είναι και της μόδας…

Άσχετο μοιάζει αλλά δεν είναι… Την επόμενη του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο η ανακούφιση υπερνικούσε της σκασίλας από το στραπάτσο. Δεν αντέχονται τα ντέρμπι στην Ελλάδα. Όχι το 90λεπτο αλλά το πριν και το μετά τους. Σε όλον τον κόσμο τα χρησιμοποιούν τα παιχνίδια αυτά για να διαφημίσουν το παραγόμενο προϊόν εντός της λίγκας. Εδώ τα περιμένουμε πώς και πώς για να το στείλουμε το ποδοσφαιράκι ακόμα πιο κοντά στην αγκαλιά του γεροδιάολου. Γλιτώσαμε, λοιπόν, από τουλάχιστον ένα ακόμα ντέρμπι. Έτσι καταντήσαμε να σκεφτόμαστε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x