Ειδήσεις

Τζεντίλε: «Από τις κορυφαίες η Ελλάδα» (Web TV)

Δείτε στη Web TV του www.sport-fm.gr τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να υποκλίνεται στην Εθνική και να μιλά για την πορεία της αήττητης Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ.

Η Ιταλία πέρασε με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με την Ελλάδα.

«Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Κερδίσαμε παρότι δεν ήμασταν άστοχοι από μακριά», τόνισε.

«Θα δούμε την Ελλάδα από αύριο το πρωί. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα δώσουμε και πάλι το 100%, όπως κάνουμε πάντα, και θα δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Ο φόργουορντ της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο δεν κοιτάζει τις απουσίες βασικών παικτών. «Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και δεν κοιτάζουμε ποιος δεν είναι εδώ. Ζούμε το σήμερα και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε.

Όσο για το πού μπορεί να φτάσει αυτή η Ιταλία, είπε: «Δεν βλέπουμε μακριά και δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Πάμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε μόνο τον επόμενο αντίπαλο».

Τέλος, ερωτηθείς αν πιστεύει πως ο πατέρας του, Νάντο Τζεντίλε (με θητεία μεταξύ άλλων και στον Παναθηναϊκό), είναι περήφανος για την πορεία του, απάντησε: «Δεν ξέρω, το ελπίζω».

Δείτε τις δηλώσεις του Αλεσάντρο Τζεντίλε στη Web TV του www.sport-fm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x