Stoiximan Super League

Τζόρβας ο κορυφαίος

Με το σπαθί του πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Ο διεθνής γκολκίπερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα να αποσπά τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακά του.

Το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής παρέλαβε από τον Νίκο Καρούλια την Παρασκευή ο Αλέξανδρος Τζόρβας, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, σε μία εκδήλωση που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μετά τη βράβευσή του ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Αλέξανδρος Τζόρβας δήλωσε:

«Θέλω να κρατήσω τον πολύτιμο βαθμό που πήραμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ένας πόντος που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια και από ψυχολογικής πλευράς».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την εξαιρετική απόδοση που είχε απάντησε:

«Υπάρχουν μέρες που όλα σου έρχονται ευνοϊκά και αυτό σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν πρόκειται να δεχθείς γκολ οτιδήποτε και αν συμβεί».

Για τη συνέχεια ανέφερε:

«Ο νέος προπονητής μας έχει βοηθήσει αρκετά γιατί μας μετέφερε την ψυχολογία της αγγλικής σχολής. Οι δύο τελευταίοι αγώνες μας πρέπει να αποτελέσουν για μας έναν οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Καρούλιας δήλωσε:

«Με χαρά παρέδωσα το κύπελλο σ’ έναν άνθρωπο που είναι πάνω απ’ όλα τζέντλεμαν, αλλά και πολύ μεγάλος τερματοφύλακας. Εύχομαι αυτή η απόδοση να έχει συνέχεια, ώστε να τον δούμε το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x