Gossip

Τζορτζίνα: «Ο Κριστιάνο δεν αλλάζει ούτε λάμπες στο σπίτι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφεύγει κάθε δουλειά για να μη χτυπήσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσέχει σαν κόρη οφθαλμού το σώμα του αποφεύγοντας κάθε δουλειά που μπορεί να τον κουράσει ή… τραυματίσει, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

«Ο Κριστιάνο δεν μαγειρεύει. Έχουμε σεφ και κάποιες φορές μαγειρεύω εγώ. Μετά από τόση προπόνηση, δικαιούται να βρίσκει ένα όμορφο πιάτο ζεστό φαγητό επιστρέφοντας σπίτι. Επίσης δεν κάνει δουλειές. Ούτε λάμπες αλλάζει, γιατί έχουμε ψηλά ταβάνια. Αν ήσασταν ο Ρονάλντο, θα ανεβαίνατε να αλλάξετε λάμπες 6-7 μέτρα πάνω από το έδαφος; Καλύτερα όχι, ας επικεντρωθεί ο καθένας σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα κι εγώ φροντίζω όλα τα άλλα, για το σπίτι και την οικογένειά μας», τόνισε.

Παράλληλα αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος σταρ την έχει βάλει σε… πρόγραμμα. «Μοιραζόμαστε το γυμναστήριο στο σπίτι μας. Έμαθα πολλά από εκείνον σε αυτό το κομμάτι. Μου διδάσκει πράγματα συνέχεια και μου δίνει κίνητρο. Στο κάτω-κάτω, είσαι η αντανάκλαση αυτού που βλέπεις κι εγώ βλέπω εκείνον καθημερινά. Ήμουν και πριν τον γνωρίσω υγιής και αθλητική, αλλά χάρη σε εκείνον νιώθω τώρα ακόμη καλύτερα. Στην αρχή ντρεπόμουν να γυμναστώ μαζί του. Μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Μετά όμως όλα άλλαξαν, είναι η έμπνευσή μου».

Όσο για το αν σκέφτονται να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους; «Θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί, αλλά το αφήνουμε να έρθει φυσιολογικά. Κάθε μέρα με τον Κριστιάνο είναι δώρο, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα για μένα, τα παιδιά και ο Κριστιάνο είναι πάνω από όλα. Στο Τορίνο έχουμε σπίτι με κήπο, δεν μας λείπει τίποτα. Λατρεύω την πόλη και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x