Stoiximan Super League

«Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Μαλουντά»

Θέμα ωρών είναι η απόκτηση του Φλοράν Μαλουντά από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει το «France Football» ως πρώτο θέμα!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού σύμφωνα με το «France Football»! Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φλοράν Μαλουντά, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μαλουντά βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τον 33χρονο μέσο να είναι έτοιμος να υπογράψει, μέσα στις επόμενες ώρες, συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Φλοράν Μαλουντά έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι, ύστερα από μία χρονιά που πέρασε από πολλά… κύματα. Ο Γάλλος μέσος είχε έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση των «μπλε» στο ξεκίνημα της σεζόν, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων και να κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Μάλιστα, εκτός από τον πρώην παίκτη της Τσέλσι, η ομάδα του Πειραιά φέρεται να ενδιαφέρεται και για τον μέσο της Βαλανσιέν, Ματιέ Ντοσεβί (25 ετών), ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για ομάδες της Αγγλίας. Τη σεζόν που πέρασε, ο Ντοσεβί είχε 38 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βαλανσιέν, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x