Stoiximan Super League

Υπογράφουν και ανακοινώνεται

Ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την οριστική «μετακόμιση» του Παναθηναϊκού στο «Απήλιον». Τσακίρης: «Θα τοποθετηθώ μετά το καλοκαίρι».

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Τσακίρης συμφώνησαν σε όλα και ο Παναθηναϊκός αποκτά νέο προπονητικό κεντρο, το οποίο και θα καλύπτει τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της ομάδας.

Εκτός από τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις στο «Απήλιον», οι «πράσινοι» αποκτούν ακόμη 50 στρέμματα στην περιοχή προκειμένου να τα εκμεταλλευτούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντός της ημέρας θα υπογραφούν τα συμβόλαια μεταξύ των δύο πλευρών και στη συνέχεια θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση που ουσιαστικά θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής και την απαρχή μιας άλλης για τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για αγορά του 100% του "Απήλιον" ενώ δεν θα ανήκει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει καθαρά ως επένδυση την αγορά του προπονητικού κέντρου αλλά και των οικοπέδων γύρω από αυτό. Βέβαια, ακόμα δεν έχουν συνταχθεί συμβόλαια έτσι ώστε να δούμε σε ποιον θα ανήκει και έτσι δεν είναι ακόμα τίποτα ξεκάθαρο.

Ο πρόεδρος των «πράσινων» θα καταβάλει 8 εκατομμύρια ευρώ σε χρονικό διάστημα 7 ετών, ενώ στο «Απήλιον» θα ανεγερθούν και τα νέα γραφεία της ΠΑΕ τα οποία μέχρι σήμερα στεγάζονται στο Μαρούσι.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σε επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, σχετικά με το θέμα της διαφαινόμενης πώλησης του προπονητικού κέντρου «Απήλιον», το οποίο μέχρι και σήμερα χρησιμοποιεί ο Πανιώνιος, απάντησε λακωνικά: «Για το θέμα του Απήλιον θα τοποθετηθώ μετά το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x