Γενικά

Ωραίο θέαμα στην Τρίπολη

Οι Αγώνες Ταχύτητας αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού παγκοσμίως και σε αυτό το πλαίσιο, η διεξαγωγή τους στη χώρα μας έχει μεγάλη σημασία.

Οι Αγώνες Ταχύτητας αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού παγκοσμίως και σε αυτό το πλαίσιο, η διεξαγωγή τους στη χώρα μας έχει μεγάλη σημασία. Αυτός ήταν και ο σκοπός των ανθρώπων του Αθλητικού Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), όταν ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης Αγώνα Ταχύτητας, κάτι που είχε πολύ καιρό να συμβεί. Έτσι έγινε λοιπόν, με τους Αγώνες Ταχύτητες να εκκινούν εκ νέου κατά τη διάρκεια του διημέρου 19-20 Νοεμβρίου, σε μια γνώριμη και αγαπημένη τοποθεσία, το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Ο Αγώνας Ταχύτητας συνδυάστηκε με τη διεξαγωγή Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης, στο πλαίσιο του Επάθλου Hellenic Time Trial Challenge (HTTC) και προσέλκυσε συνολικά τη συμμετοχή 81 οδηγών, οι 43 από τους οποίους εντάχθηκαν στον Αγώνα Ταχύτητας και οι 38 στον Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης. Το διήμερο ξεκίνησε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου με τις Δοκιμές, όμως η δράση κορυφώθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με τη διεξαγωγή των αγώνων της κάθε Κατηγορίας...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x