sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Χάαλαντ, Εμπαπέ και οι άλλοι 8 που θα συζητάμε για την επόμενη 10ετία

Ποιοι θα είναι άραγε αυτοί που θα ξεπεράσουν τα κατορθώματα του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο; Οι παρακάτω δέκα ποδοσφαιριστές θα είναι αυτοί που σίγουρα θα το επιδιώξουν.

Καθώς οι μεγάλοι σταρ φτάνουν στο κλείσιμο της καριέρας τους, πολλά ταλέντα έχουν κάνει ήδη της εμφάνιση τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μοιάζουν έτοιμοι να τους «κλέψουν» τη δόξα.

Η μόνιμη κόντρα Μέσι-Ρονάλντο είναι δεδομένο ότι δεν θα κρατούσε για πάντα, καθώς και οι δύο οδεύουν προς το κλείσιμο της καριέρας τους. Είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός ότι οι δυο τους βρίσκονται στην κορυφή τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν μια τέτοια κόντρα θα ξαναϋπάρξει ποτέ.

Δέκα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στην ερώτηση και να διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου είναι τα εξής:

1. Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο 19χρονος Νορβηγός αν μη τι άλλο έχει τα προσόντα να γράψει ιστορία και να καταρρίψει πολλά ρεκορ. Ο Χάαλαντ ήδη εντυπωσιάζει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και είναι ο ποδοσφαιριστής που θα τον ήθελε κάθε ομάδα.

2. Κίλιαν Εμπαπέ

Ο Γάλλος εξτρέμ της Παρι Σεν Ζερμέν είναι ήδη στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου και δείχνει ότι αργά η γρήγορα θα γίνει κάτοχος «χρυσής μπάλας».

3. Φεντερίκο Βαλβέρδε

Ο Φέντε Βαλβέρδε διανύει μία εξαιρετική σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη η αξία του έχει εκτοξευθεί στα ύψη . Ο Ουρουγουανός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και η «βασίλισσα» επιχειρεί να τον βαφτίσει τον νέο «Μόντριτς»

4. Ζοάο Φέλιξ

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι μόνο το μέλλον του ποδοσφαίρου. Ο Φέλιξ είναι και το παρών καθώς θεωρείται από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο.

5. Κάι Χάβερτς

Η αξία του μπορεί να ξεπερνάει και τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Θεωρείται ο πιο σημαντικός παίκτης της Μπάγερν Λεβερκούζεν και είναι μόλις 20 ετών. Το «next big thing» του Γερμανικού ποδοσφαίρου είναι σχεδόν απίθανο να μείνει στην Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν


6. Βινίσιους Τζούνιορ

Η Βραζιλία είναι η χώρα που παράγει τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Ένα από αυτά τα ταλέντα είναι και ο Βινίσιους ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να κάνει σπουδαία πράγματα


7. Άνσου Φάτι

Τι κι αν είναι μόλις 17 χρόνων. Ο Ανσού Φάτι αποτελεί μία σπουδαία περίπτωση ποδοσφαιριστή που ήδη έχει καταφέρει να αγωνίζεται στο πλευρό του Μέσι και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία

8. Κρίστιαν Πούλισιτς

Ο εξτρέμ της Τσέλσι είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος Αμερικανός ποδοσφαιριστής. Στα 21 του φιλοδοξεί και ο ίδιος να καταφέρει πολλά πράγματα στην Ευρώπη

9. Μέισον Γκρίνγουντ

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων με το ποδοσφαιρικό ταλέντο που διαθέτει. Βλέποντας τον να αγωνίζεται εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι ο μόλις 18 ετών θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

10. Τζέιντον Σάντσο

Ο 19χρονος σχετίζεται με πολλά μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Είναι το παρών της Ντόρτμουντ όμως πολύ πιθανόν να γίνει το μέλλον μιας άλλης ομάδας. Ο Άγγλος εξτρέμ διαθέτει χαρακτηρίστηκα που θα τον βοηθήσουν να διεκδικήσει την κατάκτηση της «χρυσής μπάλας»

Επιμέλεια : Άγγελος Σιδηρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x