Γερμανία

Χάμαν: «Αδικείται ο Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν»

Την άποψη του σχετικά με την λανθασμένη αξιοποιήσει του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και το πιθανό ενδιαφέρον από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους το καλοκαίρι, εξέφρασε ο Ντίτμαρ Χάμαν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, Ντίτμαρ Χάμαν, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τον ρόλο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Επισήμανε, μάλιστα, ότι υπάρχουν ομάδες που θα είναι διατεθειμένες να αδειάσουν τα ταμεία τους το ερχόμενο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους.

«Δεν πιστεύω ότι το στυλ παιχνιδιού της ομάδας ταιριάζει στον Λεβαντόφσκι. Η Μπάγερν χρειάζεται έναν επιθετικό λιγότερο πολύπλοκο που να μπορεί να τελειώνει να τις φάσεις, ενώ ο «Λέβα» χρειάζεται περισσότερες μπάλες να περνούν από τα πόδια του και κατά την γνώμη μου, ταιριάζει σε ομάδες οι οποίες ψάχνουν περισσότερο τις αντεπιθέσεις» ανέφερε ο γερμανός πρώην παίκτης των Βαυαρών.

Για να προσθέσει: «Βλέποντας το Λεβαντόφσκι να παίζει ως εξτρέμ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και αλλαγή χτες με την Σαχτάρ, πιστεύω ότι αδικείται. Την συγκεκριμένη στιγμή, είναι ένα από τα καλυτέρα 9αρια στον κόσμο και ομάδες όπως οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έκαναν τα πάντα να τον έχουν στο ρόστερ τους».

Επιμέλεια: Μιχάλης Λιάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x