F1

Χάμιλτον: «Δεν περίμενα να είμαι δεύτερος, νιώθω άβολα μέσα στο μονοθέσιο»

Όσα δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον, μετά τη δεύτερη θέση που πήρε στο Grand Prix της Αυστραλίας!

Στο βάθρο για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν της Formula 1 ανέβηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον χαοτικό αγώνα της Αυστραλίας!

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes σε δηλώσεις του μετά την πτώση της καρό σημαίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του με το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε ότι ακόμα νιώθει άβολα στο μονοθέσιό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πιλότος της Mercedes:

«Ο Ράσελ σήμερα ήταν πολύ άτυχος. Πήραμε βαθμούς σήμερα και αυτό είναι κάτι το φανταστικό. Δεν περίμενα να είμαι 2ος, είμαι ευγνώμων για αυτό».

Για το αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με το μονοθέσιό του: «Ακόμη νιώθω άβολα μέσα στο μονοθέσιο. Δεν νιώθω πως έχω συνδεθεί μαζί του. Οδηγώ όσο καλύτερα μπορώ, ακόμα κι ας μην νιώθω άνετα. Δουλεύω πολύ σκληρά για να μπορέσω να το συνηθίσω, αλλά πιστεύω πως αυτό θα πάρει καιρό. Με δεδομένο πως είμαστε πίσω σε απόδοση και από τη Red Bull, πολύ πίσω σε ταχύτητα στις ευθείες, το να είμαστε εδώ και να μαχόμαστε με την Aston Martin είναι φοβερό στο σημείο που βρισκόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους πίσω στο εργοστάσιο. Ας συνεχίσουμε να πιέζουμε. Πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά. Θα είναι δύσκολο δεν είναι όμως ακατόρθωτο».

Για τις μάχες που έδωσε στο Grand Prix της Αυστραλίας: «Έπρεπε να πιέσω πολύ. Σίγουρα στην αρχή για να κρατήσω πίσω μου τον Μαξ και μετά ο Φερνάντο με πίεζε. Είναι πολύ γρήγορος και πιθανότατα ήταν λίγο ταχύτεροι από εμάς σήμερα. Αλλά κατάφερα να τον κρατήσω πίσω. Φοβερή η σημερινή ημέρα. Έχουμε τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές στο βάθρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x