F1

Χάμιλτον: «Στόχος μου να παραμείνω στη Mercedes, είναι η οικογένειά μου»

Την πρόθεσή του να παραμείνει πιλότος της Mercedes εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον, χαρακτηρίζοντας την ομάδα οικογένειά του!

Δεν το κουνάει από την Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον!

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εξέφρασε την πρόθεσή του να παραμείνει στην ομάδα στην οποία βρίσκεται από ηλικία 13ών ετών, τονίζοντας πως πλέον είναι για εκείνον σαν οικογένεια, αφού ήτνα δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του.

«Θα μιλήσουμε σύντομα για νέο συμβόλαιο, μέσα στους επόμενους μήνες. Στόχος μου είναι να παραμείνω στη Mercedes. Βρίσκομαι εδώ από 13ών ετών. Η Mercedes είναι οικογένειά μου», ανέφερε αρχικά ο Βρετανός και συνέχισε λέγοντας:

«Ήταν δίπλα μου από όταν έπαιρνα αποβολές στο σχολείο, μέχρι τα όσα συνέβησαν το 2020. Ήταν δίπλα μου στα λάθη μου και μετά από όλα όσα άσχημα λεγόταν στον Τύπο. Στις καλές και τις κακές στιγμές. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και στους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Θέλω να είμαι ο καλύτερος συνεργάτης που θα μπορώ να είμαι και πιστεύω πως μπορούμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο. Πιστεύω πως μπορώ να είμαι αναπόσπαστο κομμάτι όλου αυτού».

Ο Βρετανός πιλότος έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα στη Formula 1, αλλά στο τρέχον πρωτάθλημα είναι μόλις έκτος χωρίς να κερδίσει κάποιον αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x