F1

Ο Χάμιλτον τράβηξε τα βλέμματα με το ντύσιμό του στη Τζέντα

Με λευκά αρβυλάκια, μεγάλα μοβ γυαλιά και πολύχρωμα σετάκι πάνω-κάτω... έσκασε μύτη ο Λιούις Χάμιλτον στην πίστα της Τζέντα, λίγο πριν ξεκινήσει το Grand Prix στη Σαουδική Αραβία.

Με ένα εκκεντρικό outfit επέλεξε να εμφανιστεί στην πίστα της Τζέντα ο Λιούις Χάμιλτον, λίγο πριν την έναρξη (20:00) του δεύτερου κατά σειρά Grand Prix της σεζόν, κάτι που έκανε τους φωτογραφικούς φακούς να πάρουν «φωτιά».

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής φόρεσε λευκά αρβυλάκια, μεγάλα μοβ γυαλιά και ένα... πολύχρωμα σετάκι πάνω-κάτω, όπου το πράσινο, το πορτοκαλί και το άσπρο κυριαρχούσαν, με τα κοτσιδάκια στο κεφάλι του να κλείνουν αυτό το look.

Θυμίζουμε ότι ο Βρετανός οδηγός, αποκλείστηκε χθες από τον πρώτο γύρο των κατατακτήριων δοκιμών στη Σαουδική Αραβία και μετά από τις ανακατατάξεις που συνέβησαν, θα εκκινήσει από τη 15η θέση.

«Είχα δυσκολίες με την ισορροπία του αυτοκινήτου. Δεν είμαι εκεί που ήθελα. Ήταν κάτι στις ρυθμίσεις. Φαινόταν καλά στο FP3 και προσπαθήσαμε να πάμε προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά ίσως το πήγαμε πολύ μακριά και μετά το μονοθέσιο δεν μπορούσε να οδηγηθεί. Στον αγώνα θα έχω το ίδιο αυτοκίνητο, οπότε δεν πιστεύω πως θα είμαι πολύ μπροστά, αλλά θα τα δώσω όλα», είχε δηλώσει χθες.

Δείτε την φωτογραφία:

0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x