Stoiximan Super League

Χάνει Κάλαϊτζιτς ο Σα Πίντο

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ, αφού ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα χρειαστεί να μείνει δράσης για περίπου 15 με 20 μέρες.

Χωρίς τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στο επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ το ιατρικό επιτελείο του κρητικού συλλόγου εκτιμά ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο να απουσιάσει από τα επόμενα δύο με τρία ματς.

Ο Σέρβος μέσος διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι ο έμπειρος χαφ θα απουσιάσει 15 με 20 ημέρες, σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος έκανε θεραπεία λόγω ενός αιματώματος που έχει στην γάμπα από χτύπημα αντιπάλου και ο Μακουκούλα που αναμένεται να επιστρέψει αύριο από την άδεια που έχει για προσωπικούς λόγους.

Ο Φραγκουλάκης, από την πλευρά του, ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί στις 10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x