Stoiximan Super League

Χάνει ΠΑΟΚ ο Ζέκα!

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ζέκα στο ματς με την Αϊντχόφεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το Σάββατο θα διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του.

Καταραμένο αποδείχθηκε το ματς του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν, καθώς εκτός από το γεγονός ότι σήμανε τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από την επόμενη φάση του Europa League, θα κοστίσει και τη συμμετοχή του Ζέκα στο κυριακάτικο (9/11, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια και μετά το ματς και την Παρασκευή διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έχει μυϊκή ρήξη οπίσθιου μηριαίου δευτέρου βαθμού. Σήμερα έκανε θεραπεία, το Σάββατο θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τις προπονήσεις.

Την επόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Super League, λόγω Εθνικών ομάδων, οπότε είναι πιθανόν να μην απουσιάσει από περισσότερους αγώνες, πέραν αυτού με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Ολλανδούς έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x