WRC

Χαρούμενος αν και δεύτερος ο Λάτβαλα

Το καλύτερο πλασάρισμα του έκανε ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα στο ράλι του Μεξικού, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Polo εμφανίστηκε ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα στο τρίτο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στις ειδικές διαδρομές του Μεξικού.

Ο οδηγός της Volkswagen πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα που είχε ποτέ στις δύσκολες ειδικές του Μεξικού, ευχαριστώντας την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά που έκανε, ώστε να ανταπεξέλθει το αυτοκίνητο στις δύσκολες συνθήκες του Μεξικού.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τη δεύτερη θέση. Εκκινώντας πρώτος την πρώτη ημέρα του αγώνα χάσαμε πολύ χρόνο. Ο αγώνας στο Μεξικό είναι ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτητικός για τα αυτοκίνητα. Ωστόσο, το Polo ανταπεξήλθε καλά στο μεγάλο υψόμετρο, αλλά και στις υψηλές θερμοκρασίες. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και τους ευχαριστώ όλους. Αυτό είναι το καλύτερο πλασάρισμά μας στο Μεξικό. Δεν κάναμε κανένα λάθος και τερματίσαμε στη δεύτερη θέση για πρώτη φορά. Είμαστε πολύ κοντά στον Οζιέ, χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσουμε από την πρώτη θέση στον επόμενο αγώνα στην Πορτογαλία», ήταν τα λόγια του Λάτβαλα.

Ο Λάτβαλα μετά το Μεξικό βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο, Σεμπαστιάν Οζιε, ο οποίος στην Πορτογαλία θα έχει το δύσκολο έργο να εκκινεί πρώτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x