MOTO GP

Χειρουργήθηκε ο Πεντρόσα

Σε χειρουργική επέμβαση στη σπασμένη του κλείδα υποβλήθηκε ο Ντάνι Πεντρόσα το βράδυ του Σαββάτου (15/10) στη Βαρκελώνη.

Ο Ισπανός αναβάτης είχε άσχημη πτώση στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής (14/10) στην πίστα του Μοτέγκι στην Ιαπωνία, σπάζοντας την δεξιά κλείδα του σε τέσσερα κομμάτια. Για αυτό το λόγο διακομίστηκε εσπευσμένα από την Ιαπωνία στη Βαρκελώνη για να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Οι δύο γιατροί που χειρούργησαν τον 31χρονο αναβάτη της Honda υποστηρίζουν πως η επέμβαση ήταν επιτυχημένη: «Πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση στην δεξιά κλείδα, στην οποία τοποθετήθηκε πλάκα από τιτάνιο. Το αποτέλεσμα της επέμβασης ήταν επιτυχές και η πρόοδος της αποκατάστασης του Ντάνι Πεντρόσα θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες», αναφέρουν ο Βίκτορ Μαρλέτ και ο Σέρτζι Μπαρέρα.

Εκτός από τη ζημιά στην κλείδα, ο Πεντρόσα υπέστη κάταγμα περόνης κατά την πτώση του. Το διάστημα απουσίας του από την αγωνιστική δράση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ στο Γκραν Πρι Ιαπωνίας αντικαταστάθηκε από τον Χιρόσι Αογιάμα.

Επιμέλεια: Νίκος Αρβανίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x