F1

Χόρνερ: «Χρωστάμε Red Bull για μια ζωή στον Λατίφι»

Ο Κρίστιαν Χόρνερ σχολίασε με χιούμορ το ατύχημα που έδωσε την ευκαιρία στον Μαξ Φερστάπεν να πάρει το πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο τίτλος έμοιαζε να έχει χαθεί για τον Μαξ Φερστάπεν, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον κάλπαζε για τη νίκη στο Άμπου Ντάμπι. Το ατύχημα που είχε όμως ο Νίκολας Λατίφι και η είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας επέτρεψαν στον πιλότο της Red Bull να βρεθεί σε απόσταση... αναπνοής και να προσπεράσει τον Βρετανό οδηγό της Mercedes στον τελευταίο γύρο κατακτώντας τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, σχολίασε με χιούμορ τη συγκυρία. «Χρωστάμε στον Λατίφι Red Bull για μια ζωή. Θα του στείλουμε σίγουρα προμήθειες για πάντα», τόνισε και πρόσθεσε: «Χρειαζόμασταν λίγη βοήθεια από τους Θεούς της Formula 1 στους τελευταίους γύρους και ήρθε. Ευχαριστούμε τον Λατίφι για την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας. Φωνάζαμε στους αγωνοδίκες να αφήσουν να τρέξουν οι οδηγοί για να μην τελειώσει το πρωτάθλημα με αυτοκίνητο ασφαλείας και έκαναν σωστά που το επέτρεψαν. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μαξ, έκανε μια καταπληκτική σεζόν και φυσικά συγχαρητήρια στον Χάμιλτον, γιατί ήταν ένας καταπληκτικός αντίπαλος και η κλάση του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο πρωτάθλημα του Μαξ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x