Επικαιρότητα

Χρόνια Πολλά. Ακούστε σε λίγο DRIVE & TRAVEL και κερδίστε σε ενημέρωση και δώρα

Με τον Δημήτρη Μπαλή. Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) παντού.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ: Ευχάριστη έκπληξη για όσους το επισκεφθούν. Μεγάλη επένδυση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, που άλλαξε τα πάντα στο Χιονοδρομικό. Η Σοφία Σιορόκου, υποδιευθύντρια του Χιονοδρομικού, μιλά για όσα όσα έγιναν και πρόκειται να εξυπηρετήσουν το κοινό.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πως τα γιορτάζουμε; Γιατί τηρούμε κάποια έθιμα, στολίζοντας δέντρο ή καράβι. Τι συνηθίζουμε να τρώμε αυτές τις ημέρες και πως εξηγείται. Η Καίτη Καμηλάκη, πρώην διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, που έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στις παραδόσεις του τόπου, αναφέρεται σε αυτά που πρέπει να ξέρουμε όλοι μας για τις γιορτές.

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Ενα νέο βιβλίο που συνθέτει τη γαστρονομία του τόπου μας. Ο Γιώργος Πίττας, συγγραφέας του βιβλίου και εμπνευστής του «Ελληνικού Πρωινού», που άλλαξε τα δεδομένα σε 400 ξενοδοχεία της χώρας που σερβίρουν μόνο προϊόντα από τον τόπο τους, παρουσιάζει όλα τα πλεονκτήματα της ελληνικής γαστρονομίας, τα οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:
Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «Χρήστος», στο Χαλάνδρι.
Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στο Bar Restaurant Μουσική Σκηνή «1002 Νύχτες», στην Αθήνα.
Για ένα πακέτο τριών φιαλών κρασιού Σεμέλη.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x