Euro 2024

«Χώστε το χρυσό παπούτσι στον κ@@@ σας»!

Έξαλλο έκανε μια νεαρή δημοσιογράφος τον Τόμας Μίλερ, ρωτώντας τον πως αισθάνεται που έχασε το «χρυσό παπούτσι» από τον Χάμες Ροντρίγκες. Δείτε την οργισμένη αντίδραση του Γερμανού διεθνή.

Μία νεαρή ρεπόρτερ έκανε το... λάθος να προκαλέσει το Τόμας Μίλερ. Η Κολομβιανή δημοσιογράφος ήθελε να… ψαρέψει είδηση, εξοργίζοντας τον 24χρονο επιθετικό και τα κατάφερε.

Ρώτησε, στην μεικτή ζώνη, τον Μίλερ πως ένιωσε χάνοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ από τον συμπατριώτη της, Χάμες Ροντρίγκες, που πέτυχε έξι γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο ίδιος είχε ένα λιγότερο.

Αν και αρχικά ο Μπάστιαν Σβάινστάγκερ, που ήταν δίπλα στο συμπαίκτη του, της είπε «πρέπει να μιλήσεις Βαυαρικά», εκείνη δεν πτοήθηκε και έκανε το μεγάλο λάθος!

«Δεν μιλάω βαυαρικά αλλά συγχαρητήρια για το Μουντιάλ. Ήσουν πολύ κοντά στο να αναδειχθείς κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά. Πώς αισθάνεσαι», ήταν η ερώτηση.

Και ο άσος της Μπάγερν απάντησε με… απόλυτη ψυχραιμία: «Δεν με ενδιαφέρουν αυτές μ@@@@@@@. Είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Μπορείτε να χώσετε το χρυσό παπούτσι στον κ@@@ σας»!


sinentefski svai kai mil από sxplVII

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x