MOTO GP

Με άγριες διαθέσεις στην Τσεχία Ζαρκό και Ντοβιτσιόζο

Ο Ζοάν Ζαρκό και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο ήταν ταχύτεροι στην πρώτη και στην δεύτερη περίοδο, αντίστοιχα, των ελεύθερων δοκιμών του grand prix της Τσεχίας.

Μετά την καλοκαιρινή διακοπή, το MotoGP επιστρέφει στην πίστα του Μπρνο της Τσεχίας, όπου στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών ταχύτεροι ήταν ο Ζοάν Ζαρκό και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, που έγινε σε βρεγμένο οδόστρωμα ο Ζαρκό με Yamaha ήταν ταχύτερος με χρόνο 2:05.201, μόλις 0.039 μπροστά από τον Μαρκ Μάρκεθ με Honda.

Ο Μάρκεθ και ο Πεντρόσα χρησιμοποίησαν ένα νέο φέρινγκ που είχαν δοκιμάσει τον Ιούλιο στο Μπρνο, ενώ για το νέο πλαίσιο που είχαν δοκιμάσει επίσης στην τσέχικη πίστα, οι αναβάτες της Honda παραδέχτηκαν ότι δεν τους άρεσε.

Οι αναβάτες της εργοστασιακής Yamaha, Βαλεντίνο Ρόσι και Μάβερικ Βινιάλες κατέλαβαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Ο περσινός νικητής του Μπρνο, Καλ Κράτσλοου ήταν δωδέκατος.

Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, όπου η πίστα είχε στεγνώσει, ταχύτερος ήταν ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati, κάνοντας χρόνο 1:56.332. Δεύτερος, μετά το πολύ καλό αποτέλεσμα στο γερμανικό grand prix, ήταν ο Φόλγκερ.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x