Live: Ώρα μηδέν για την αποφυγή του Grexit

Σε εξέλιξη οι κρίσιμες επαφές για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενημέρωση σε real time από το sportfm.gr

15:04
Σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, παρουσία του κ. Κουτσοκούμνη, αλλά και αντιπροσωπείας της ΕΠΟ η κρίσιμη συνάντηση για την αποφυγή του Grexit.
15:05
Λίγο πριν τις 14:00 και μετά από περίπου μιάμιση ώρα ολοκληρώθηκε το έκτακτο ΔΣ της ΕΠΟ, που στο πρώτο του ημίωρο έγινε παρουσία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
15:05
Ο εκπρόσωπος της FIFA, εμφανίστηκε συναινετικός, αλλά ζήτησε να γίνουν υποχωρήσεις από την πλευρά της ομοσπονδίας.
15:06
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά η ΕΠΟ, έδειξε διατεθειμένη για αλλαγές χωρίς όμως να θέτει κανένα χρονοδιάγραμμα, ζητώντας παράλληλα από την Πολιτεία αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο περί αυτοδιοίκητου
15:06
Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να βρεθεί κοινό έδαφος και να αποφύγουμε το Grexit.
15:07
Θυμίζουμε ότι το τελεσίγραφο της FIFA εκπνέει στις 15 του μήνα.
15:12
Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από όσα ανέφερε επισήμως, με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ μετά τη συνάντηση που είχε η ομοσπονδία με τον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Από το «Δικέφαλο του Βορρά» διαρρεόταν μια δυσαρέσκεια, ενώ γινόταν λόγος για γενικότητες και όχι συγκεκριμένες δεσμεύσεις από πλευράς της ομοσπονδίας, προκειμένου να κάνει εκείνη από τη δική της πλευράς ό,τι απαιτείται για να αποφευχθεί το Grexit.
15:13
Νωρίτερα, στη συνάντηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη με την ΕΠΟ, ο κ. Κουτσοκούμνης τόνισε πως η ομοσπονδία είναι έκθετη σε όλη την Ευρώπη και το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει αποκτήσει πολύ κακή φήμη διεθνώς λόγω των υποθέσεων Koriopolis, εγκληματικής οργάνωσης και όλων των άλλων δεινών που του συμβαίνουν.
15:20
Κατά την άφιξη του στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή ο Γιώργος Γκιρτζίκης δήλωσε: «Εμείς σαν ΕΠΟ θέλουμε να ξεκινήσει το Κύπελλο άμεσα και στην συνέχεια να μπει στο τραπέζι ένας διάλογος μεταξύ FIFA, UEFA, ΕΠΟ, Υπουργείου, να δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεται, στα σημεία όπου η Πολιτεία παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο, να ξεκαθαρίσει το θέμα για να μην συμβαίνει αυτό και όπου η ΕΠΟ πρέπει να διορθώσει κανονισμούς ή ακόμα και το καταστατικό, ασφαλώς με τις υποδείξεις της FIFA, θα το κάνουμε με όλη μας την καρδιά».
15:41
Συνεχίζεται εδώ και πάνω από μία ώρα η συνάντηση στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή.
15:54
Ξέσπασμα του Γιώργου Μποροβήλου για τις κατηγορίες εις βάρος του στις νομικές υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Διαβάστε εδώ...
16:30
Ξεπερνάει τις δύο ώρες η συνάντηση. Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο και τίποτα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προβλεφθεί.
close menu
x