Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

19:14
Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.
19:48
Την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (1-1), παίζοντας από το 12ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζέκα, ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 στην Τούμπα.
19:50
Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην 2η θέση των πλέι οφ με 2 βαθμούς και εάν κάποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα βρεθεί στην πρώτη θέση εφόσον δεν κερδίσει η ΑΕΚ (σσ. αυτή τη στιγμή στο 70ο λεπτό χάνει από τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ με 1-0).
19:51
Πάμε σιγά σιγά να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.
19:53
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Ρέις, Μαρινάκης, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μολίνς, Μπεργκ.
19:54
Στον πάγκο: Στιλ, Ευαγγέλου, Λέτο, Χουχούμης, Π. Βλαχοδήμος, Στάικος, Χατζηγιοβάνης.
19:56
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό με τον Κουρμπέλη να νιώθει ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και να μένει εκτός αποστολής. Πέραν του νεαρού χαφ, εκτός βρίσκονται και οι τραυματίες Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μέστο και ο τιμωρημένος Ζέκα.
19:56
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.
19:56
Στον πάγκο: Μπρκιτς, Μάτος, Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Αθανασιάδης.
19:59
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας), Δημήτρη Τάτση (Ηπείρου) και τέταρτος είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας).
20:00
Σε μισή ώρα θα έχουμε σέντρα στο ντέρμπι της Λεωφόρου.
20:13
Τέλος στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 1-0 χάρη στο γκολ του Γεσίλ και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.
20:13
Η βαθμολογία των πλέι οφ: Πανιώνιος 4 (2-1), ΑΕΚ 3 (1-1), Παναθηναϊκός 2 (1-1), ΠΑΟΚ 2 (0-1).
20:16
Το ματς μπορείτε να το παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το Novasports 1 και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94.6
20:17
Σε ένα τέταρτο θα έχουμε σέντρα στο παιχνίδι. Εάν κάποιος από τους Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ κερδίσει (εφόσον δεν έρθει ισοπαλία το ματς δηλαδή), θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.
20:28
Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο παρέα με την διαιτητική τριάδα. Σε πολύ λίγο θα έχουμε σέντρα στο ματς.
20:31
Ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο των Ζαχαρία Πιτυχούτη και Στέλιου Παναγιωτίδη, παλαίμαχων άσων του Παναθηναϊκού που ήταν βασικά στελέχη στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος το 1964.
20:32
1' Σέντρα στην αναμέτρηση!
20:33
1' Επικίνδυνο μαρκάρισμα του Σάκχοφ στον Εμποκού με τις τάπες στα πλευρά, του χαρίζεται ο Κομίνης. Έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα.
20:37
4' Διαμαρτύρεται για χέρι του Κουτρουμπή μερικά μέτρα έξω από την περιοχή ο Πρίγιοβιτς, «παίζετε» έδειξε ο Κομίνης.
20:40
8' Σέντρα-σουτ του Μπεργκ, η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου.
20:41
10' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό!
20:42
Ο Χουλτ κάνει καταπληκτική μπαλιά και... τρυπάει την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Μολίνς μπαίνει στην περιοχή από πλάγια θέση και πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Μπεργκ, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει! 1-0 για τον Παναθηναϊκό!
20:44
Παίρνει πολύ νωρίς το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός χάρη στην εξαιρετική συνεργασία των παικτών του. Για να δούμε τώρα πώς θα καταφέρει να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ.
20:45
13' Σωστή υπόδειξη οφσάιντ στον Ενρίκε από τον α' βοηθό.
20:46
14' Νέα σωστή υπόδειξη οφσάιντ του α' βοηθού στον Ενρίκε.
20:49
17' Ωραία κίνηση του Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος έκανε και το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Βλαχοδήμος έδιωξε σε κόρνερ.
20:50
17' Κίτρινη κάρτα στον Κάτσε για φάουλ στον Εμποκού. Σωστή απόφαση, ο Αλβανός χαφ πήγε με τα δύο πόδια στον παίκτη του Παναθηναϊκού.
20:53
20' Αποβολή για τον Παναθηναϊκό, απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ο. Βλαχοδήμο!
20:56
Λανθασμένη απόφαση του Κομίνη. Ο Ενρίκε (που δεν ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης) τσίμπησε την μπάλα προς το πλάι προσπαθώντας να περάσει τον Βλαχοδήμο, ωστόσο πριν την επαφή με τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο άσος του ΠΑΟΚ έχει γλιστρήσει. Ήταν φάουλ για κίτρινη κάρτα και όχι για κόκκινη! Εκτός του ότι γλιστράει και η μπάλα φεύγει προς τα πλάγια, είναι ακριβώς δίπλα του ο Μολέδο, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί πως έφευγε μόνος του με το τέρμα. Με μία απόλυτα λανθασμένη απόφαση, ο Κομίνης υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από 70 λεπτά.
20:56
24' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στιλ αντί Μολίνς.
20:58
24' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ! Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, η μπάλα σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Στιλ, που είχε μείνει... άγαλμα!
20:59
26' Κίτρινη κάρτα στον Ενρίκε για φάουλ στον Χουλτ. Σωστή η κάρτα, ο Βραζιλιάνος τράβηξε τον Σουηδό μπακ του Παναθηναϊκού από πίσω την ώρα που προσπαθούσε να φύγει στην κόντρα-επίθεση.
21:02
30' Ο Στιλ βγαίνει ταχύτατα και προλαβαίνει τον Ενρίκε πριν αυτός τσιμπήσει την μπάλα.
21:05
33' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Εμποκού εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπεργκ έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω αλλά ο Γλύκος έπεσε στην αριστερή του γωνία και δεν του επέτρεψε να σκοράρει!
21:08
33' Ο Κομίνης δεν δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ενρίκε για φάουλ από πίσω στον Εμποκού. Ήταν ο ορισμός της κίτρινης, η οποία θα ήταν και η δεύτερη του και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες!
21:09
35' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Κάμπος αντί Ενρίκε. Ο Βλάνταν Ίβιτς κάνει αυτό που δεν έκανε πριν από δύο λεπτά ο Κομίνης! Ο διαιτητής δεν απέβαλε λανθασμένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον εκνευρισμένο Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ και ο Σέρβος τεχνικός το... εκμεταλλεύτηκε, βάζοντας τον Κάμπος στη θέση του!
21:13
41' Σουτ του Ουάρντα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπάει στον Κουτρουμπή και στη συνέχεια απομακρύνεται σε πλάγιο.
21:15
43' Εξαιρετική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, ο Κλωναρίδης σηκώνει το κεφάλι και βλέπει στο δεύτερο δοκάρι τον Εμποκού αλλά κάνει κακή σέντρα και οι «πράσινοι» χάνουν την ευκαιρία να απειλήσουν την εστία του Γλύκου!
21:17
Νωρίτερα (στο 44ο λεπτό), ο Πρίγιοβιτς ήταν εκτεθειμένος αλλά ο α' βοηθός δεν υπέδειξε το οφσάιντ.
21:17
Δύο λεπτά ο έξτρα χρόνος στο πρώτο ημίχρονο.
21:19
45'+1' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, κάνει το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Τζάλμα Κάμπος δεν καταφέρνει να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα.
21:19
Τέλος στο πρώτο μέρος. Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Μάρκους Μπεργκ (10’). Ωστόσο, αγωνίζεται με δέκα παίκτες από το 20’ λόγω λανθασμένης αποβολής του Ο. Βλαχοδήμου από τον Κομίνη, σε μία φάση που ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα! Ο διαιτητής έχει κάνει ήδη πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ δεν έχει αποβάλει τον Ενρίκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 33ο λεπτό για φάουλ από πίσω στον Εμποκού.
21:37
Οι παίκτες των δύο ομάδων βγαίνουν σιγά-σιγά στον αγωνιστικό χώρο.
21:38
Δεύτερη αλλαγή κάνει γρήγορα-γρήγορα ο ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεβαρ παίρνει τη θέση του Κάτσε.
21:39
Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
21:40
46' Σωστά κόβεται για οφσάιντ ο Πρίγιοβιτς μετά από κάθετη πάσα του Τσίμιροτ. Πάντως, ο Μολέδο είχε κάνει καθοριστικό τάκλιν και ούτως ή άλλως δεν είχε επιτρέψει στον φορ του ΠΑΟΚ να σουτάρει.
21:41
47' Κίτρινη κάρτα στον Ουάρντα για μαρκάρισμα με τον αγκώνα πάνω στον Κουλιμπαλί
21:44
50' Φάση για τον ΠΑΟΚ
21:44
Εκτέλεση φάουλ στο πρώτο δοκάρι, ο Πρίγιοβιτς πετάγεται και κάνει εν κινήσει το σουτ, ωστόσο ο Μολέδο έβαλε το πόδι του και έδιωξε
21:44
51' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΑΡΝΤΑ, ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ
21:47
Ο Ουάρντα τράβηξε τον Κλωναρίδη για να μην του επιτρέψει να βγει στην αντεπίθεση, με αποτέλεσμα ο Κομίνης να δείξει ιδιαίτερα αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Αιγύπτιο και να τον αποβάλλει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουάρντα, αφότου είδε κόκκινη, ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο δύο φορές, κάτι που δεν επιτρέπεται...
21:47
54' ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ Όλα ξεκίνησαν από την ενέργεια του Κρέσπο να κλωτσήσει την μπάλα ενώ ο Στιλ την είχε μπλοκάρει. Έπεσαν πάνω στον άσο του ΠΑΟΚ οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Κρέσπο να τραβάει τον Μπεργκ από τον λαιμό και να πέφτουν μαζί κάτω! Στη συνέχεια ο Χουλτ έπιασε από τον λαιμό τον Κρέσπο, με τον Σάκχοφ να βγαίνει εκτός εαυτού(!) και να βαράει όποιον έβρισκε μπροστά του, χτυπώντας τους Μπεργκ και Εμποκού!
21:48
Ο ΙΒΙΤΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ
21:50
Διακοπή στη Λεωφόρο
21:51
Ο Ίβιτς έφυγε για τα αποδυτήρια δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες...
21:52
Οι πάγκοι και άνθρωποι των δύο ομάδων βρίσκονται στο κέντρο του γηπέδου. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις, μυρίζει μπαρούτι το ματς...
21:54
Οι παίκτες και οι διαιτητές έχουν φύγει για τα αποδυτήρια
21:56
Αυτός που έριξε το κουτάκι μπύρας είναι... εγκληματίας. Τίναξε ένα παιχνίδι στον αέρα με το έτσι θέλω.
22:01
Ο Ίβιτς έχει ένα σκίσιμο στο κεφάλι και του έχει τοποθετηθεί διχτάκι προστασίας. Είναι στα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή ο Σέρβος κόουτς και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί...
22:03
Εικόνα live21961476/65711.jpg
22:03
Εικόνα live21961476/47451.jpg
22:03
Αυτές τις φωτογραφίες δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.
22:04
Έκτακτο: Όπως ανέφεραν στη NOVA, ο Ίβιτς πάει στο νοσοκομείο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις!
22:06
Εντός ολίγου περιμένουμε την απόφαση του Κομίνη για το τι μέλλει γενέσθαι με την αναμέτρηση.
22:09
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παραμένουν εντός αγωνιστικού χώρου και προσπαθούν να διατηρηθούν "ζεστοί". Αυτοί του ΠΑΟΚ είναι στα αποδυτήρια, όπως και οι διαιτητές.
22:17
Με καροτσάκι έφυγε από τη Λεωφόρο για το νοσοκομείο ο Βλάνταν Ίβιτς.
22:18
Ακόμη δεν έχουμε οριστική απόφαση για το "μέλλον" της αναμέτρησης. Μοιάζει, όμως, εξαιρετικά δύσκολο να συνεχιστεί το ματς, από τη στιγμή που χτυπήθηκε ο Ίβιτς και δεν είναι καν στο γήπεδο αυτή τη στιγμή.
22:24
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικαλούνται τον ΚΑΠ και ουσιαστικά ζητούν την διακοπή της αναμέτρησης, από τη στιγμή που χτυπήθηκε ο Ίβιτς. Από την άλλη, ο διαιτητής Κομίνης θέλει να συνεχιστεί το ματς, όπως και ο Παναθηναϊκός. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται...
22:26
Ο γιατρός του αγώνα βρίσκεται στα αποδυτήρια των διαιτητών και ενημερώνει για την κατάσταση του Ίβιτς, αφού χρειάζεται και η δική του γνωμάτευση για την απόφαση που θα παρθεί. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στο νοσοκομείο αυτή την ώρα.
22:26
Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο πλέον.
22:29
«Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κωμωδίας θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα», είναι η θέση του Ιβάν Σαββίδη.
22:33
Βάσει του ΚΑΠ, για να διακοπεί οριστικά μία αναμέτρηση, θα πρέπει επιβεβαιωμένα με γνωμάτευση γιατρού να αποδειχθεί πως έχει τραυματιστεί κάποιος αξιωματούχος του αγώνα.
22:44
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο στην παρούσα φάση. Περιμένουμε την απόφαση του Κομίνη.
22:48
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την αναχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς για νοσοκομείο με αναπηρικό καροτσάκι.
22:50
Στον Ευαγγελισμό βρίσκεται ο Βλάνταν Ίβιτς για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις στο κεφάλι.
22:54
Εβδομήντα λεπτά έχουν περάσει από τη διακοπή στη Λεωφόρο. Έχει μείνει ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο...
22:56
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις -και βάσει των όσων μετέφερε το συνδρομητικό κανάλι- θα τοποθετηθούν δύο ράμματα στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία.
23:08
Μόλις τώρα στη NOVA μετέδωσαν την -αναμενόμενη- πληροφορία πως πάμε για οριστική αναβολή του αγώνα... Εντός των επόμενων λεπτών αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης.
23:14
Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως στα αποδυτήρια αποβλήθηκαν οι Κουλιμπαλί-Σάκχοφ και κιτρινίστηκαν οι Μπεργκ-Κρέσπο, λόγω της σύρραξης που είχαμε μεταξύ των παικτών.
23:14
Διαβάστε ΕΔΩ το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για τα όσα συνέβησαν.
23:16
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ, ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΟΛΙΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
23:18
Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς προσθέτουν πως αυτή την ώρα οι διαιτητές συντάσσουν το φύλλο αγώνα, στο οποίο αναμένεται να καταγραφούν όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και οδήγησαν στην οριστική διακοπή.
23:20
Μετρημένοι στα δάχτυλα οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν παραμείνει στις εξέδρες.
close menu
x