Stoiximan Super League

Μώραλης: «Aπόφαση εφεύρημα»

Στην απόφαση της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης στο πλαίσιο του μνημόσυνου που τελέστηκε για τα θύματα της Θύρας 7. «Ο Ολυμπιακός αισθάνεται εν μέρει δικαιωμένος, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση είναι αντικανονική η συμμετοχή του Βάλνερ. Δεν θέλω να κάνω κριτική για την απόφαση. Δεν είναι και η μέρα τέτοια. Την κριτική την έχετε κάνει εσείς οι δημοσιογράφοι. Πρόκειται για απόφαση εφεύρημα από νομικής πλευράς. Θα περιμένουμε την Δευτέρα για να μάθουμε το σκεπτικό της απόφασης». Στην για το ματς με τον Πανιώνιο, ο Λεονάρντο.

Στην απόφαση της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης στο πλαίσιο του μνημόσυνου που τελέστηκε για τα θύματα της Θύρας 7. «Ο Ολυμπιακός αισθάνεται εν μέρει δικαιωμένος, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση είναι αντικανονική η συμμετοχή του Βάλνερ. Δεν θέλω να κάνω κριτική για την απόφαση. Δεν είναι και η μέρα τέτοια. Την κριτική την έχετε κάνει εσείς οι δημοσιογράφοι. Πρόκειται για απόφαση εφεύρημα από νομικής πλευράς. Θα περιμένουμε την Δευτέρα για να μάθουμε το σκεπτικό της απόφασης». Στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο, ο Λεονάρντο.

Από κει και πέρα, αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αποδώσει φόρο τιμής στα θύματα της Θύρας 7 που έχασαν τη ζωή τους πριν από 27 χρόνια (8/2/1981). Το σύνθημα: «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», δόνησε για μια ακόμα φορά την ατμόσφαιρα.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το τμήμα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, ενώ εκπροσώπηση υπήρχει και από τα αλλά αθλήματα του Ολυμπιακού. Στο φαληρικό γήπεδο για την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Χρυσικόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και άλλα μέλη της διοίκησης των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x