Stoiximan Super League

«Αιώνια» χαμόγελα

Στα μέτρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι-Σλόβαν Μπρατισλάβας θα βρουν στο δρόμο τους οι «ερυθρόλευκοι». Η Σπάρτα Πράγας (όπως και πέρυσι) αντίπαλος του Παναθηναϊκού. 28 και 29 Ιουλίου τα πρώτα ματς. Στις 4 και 5 Αυγούστου οι ρεβάνς.

Στα μέτρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι-Σλόβαν Μπρατισλάβας θα βρουν στο δρόμο τους οι «ερυθρόλευκοι». Η Σπάρτα Πράγας (όπως και πέρυσι) αντίπαλος του Παναθηναϊκού. 28 και 29 Ιουλίου τα πρώτα ματς. Στις 4 και 5 Αυγούστου οι ρεβάνς που θα πραγματοποιηθούν επι ελληνικού εδάφους.

Όπως επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της UEFA στον απεσταλμένο της Sportday και του NovaΣΠΟΡ FM, Σωτήρη Μήλιο, δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν οι έδρες των αγώνων. Ο Ολυμπιακός (ως πρωταθλητής) καλείται να αποφασίσει για το ποια ημέρα θέλει να αγωνιστεί στη ρεβάνς (Τρίτη ή Τετάρτη) για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να παίζουν και οι δυο ελληνικές ομάδες την ίδια ημέρα στην Αθήνα.

Στο πρώτο ματς η Ζρίνσκι είχε επικρατήσει 1-0, ενώ η ρεβανς διαξάγεται στην Μπρατισλάβα την Τρίτη.

Το προφίλ της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Το προφίλ της Ζρίνσκι

Το προφίλ της Σπάρτα Πράγας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x