Gossip

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να αναμετρηθούμε;

Τo «Αβάπτιστο» σας καλωσορίζει. Καλώς ήλθατε. Το «Αβάπτιστο» σας ζητάει να πάρετε θέση. Πάρτε θέση. Το ηλεκτρονικό περιοδικό του www.sport-fm.gr μπαίνει σιγά σιγά σε mood εκλογών, αλλά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Σας προκαλεί σε μάχη και σας λέει ότι τα ψέματα τελείωσαν. Όλα αυτά τα κάνει το «Αβάπτιστο». Τι δεν κάνει; Συνήθως δεν κρατάει τις υποσχέσεις του και παραπλανεί. Διαπιστώστε το και μόνοι σας.

Τo «Αβάπτιστο» σας καλωσορίζει. Καλώς ήλθατε. Το «Αβάπτιστο» σας ζητάει να πάρετε θέση. Πάρτε θέση. Το ηλεκτρονικό περιοδικό του www.sport-fm.gr μπαίνει σιγά σιγά σε mood εκλογών, αλλά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Σας προκαλεί σε μάχη και σας λέει ότι τα ψέματα τελείωσαν. Όλα αυτά τα κάνει το «Αβάπτιστο». Τι δεν κάνει; Συνήθως δεν κρατάει τις υποσχέσεις του και παραπλανεί.

Αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζουμε πατέρες και γιούς, ασχημόφατσες, τσεκούρια που θάφτηκαν και εκλογικές σκέψεις. Για να λέμε όλη την αλήθεια, αυτό δεν είναι ένα ευχάριστο τεύχος.

Πάμε λοιπόν μια βόλτα στα σκοτεινά μονοπάτια της σκέψης. Τρομάξατε, ε;



Πουλάνε μούρη, πουλάμε… τρέλα





Όταν οι άνθρωποι δεν έχουν κόμπλεξ, ξέρουν να πατούν στα πόδια τους…





Πατήρ, υιός και... ποδόσφαιρο





Γίνε κι εσύ ζώο. Μπορείς!





Έθαψαν το τσεκούρι





«Καταπολέμηση της διαφθοράς». Φοβερό ανέκδοτο!





Σσσσ…η Ελλάδα ψηφίζει!!!





Τρομάρα σου!





Διαγωνισμός: Πληροφορίες εντός






Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος και γι’ αυτή την εβδομάδα. Την επόμενη Παρασκευή θα είμαστε ξανά κοντά σας με τελείως διαφορετική θεματολόγια αφού το να δημοσιεύσουμε το ίδιο θέμα δυο φορές θα ήταν ρίσκο. Μέχρι τότε θυμηθείτε ότι όπου κι αν πάτε εμείς θα σας κυνηγήσουμε και στο τέλος θα σας πιάσουμε… Απόδειξη το βιντεάκι που ακολουθεί.



Αν πάλι θέλετε να μας βρείτε εσείς: avaptisto@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x