Stoiximan Super League

Καλοί «οιωνοί» για το Καβάλα-Πανιώνιος

Αισιόδοξες είναι οι τελευταίες προβλέψεις για τη διεξαγωγή των τελευταίων 21 λεπτών του αγώνα Καβάλα-Πανιώνιος, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, που διεκόπη στο 68ο λεπτό λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από τη συνεχή βροχόπτωση κι ενώ δεν υπήρχε σκορ.

Αισιόδοξες είναι οι τελευταίες προβλέψεις για τη διεξαγωγή των τελευταίων 21 λεπτών του αγώνα Καβάλα-Πανιώνιος, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, που διεκόπη στο 68ο λεπτό λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από τη συνεχή βροχόπτωση κι ενώ δεν υπήρχε σκορ. Παρότι η βροχή συνεχίστηκε σχεδόν όλο το βράδυ της Τετάρτης αλλά και το πρωί της Πέμπτης, πλέον υπάρχει ηλιοφάνεια στην Καβάλα και εκτιμάται πως τελικά θα μπορούν οι ποδοσφαιριστές να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους.

Ο τελευταίος λόγος ανήκει φυσικά στον διαιτητή κ. Ντάκο, ο οποίος θα επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη», προτού αποφασίσει αν στις 17:00 θα παιχτούν τα τελευταία 22 λεπτά του αγώνα. Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, θα διεξαχθεί επαναληπτικός στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x