Stoiximan Super League

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Όλα έτοιμα στο ΟΑΚΑ για τη σέντρα του τελικού του Κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Άρη έχουν κάνει προθέρμανση. Στις θέσεις τους οι οπαδοί των δύο ομάδων, οι οποίοι νωρίτερα, είχαν επιδοθεί σε μάχες σώμα με σώμα. Στις 20.30 η σέντρα στον μεγάλο τελικό. Δείτε τις ενδεκάδες! LIVE μέσα και έξω απο το γήπεδο. Δείτε μέσω της ΣΠΟΡ Fm Web Tv, βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τα επεισόδια... (Photo: Action Images).

Το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται μέσα και έξω από το ΟΑΚΑ λίγη ώρα πριν τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

18:43 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Άρη με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

18:39 Στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι ένας οπαδός του Παναθηναϊκού.

18:32 Η φωτιά στην κερκίδα των οπαδών του Άρη έχει σβήσει.

18:30 Μέσα στην τάφρο του ΟΑΚΑ τα επεισόδια. Η αστυνομία αδυνατεί να επέμβει. Φωτοβολίδες και καπνογόνα εκτοξεύονται προς όλες τις μεριές.

18:24 Περίπου 25.000 άνθρωποι αυτή τη στιγμή στο ΟΑΚΑ.



18:22 Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διέσχισαν το γήπεδο και έφτασαν στη μεριά των οπαδών του Άρη. Οι μάχες ήταν σώμα με σώμα.

18:18 «Πόλεμος» αυτή τη στιγμή στο ΟΑΚΑ με οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άρη να έχουν φτάσει σε απόσταση αναπνοής με ανταλλαγή φωτοβολίδων.

18:11 Οι φίλοι του Άρη έχουν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με συνθήματα και πολλές κιτρινόμαυρες σημαίες.

18:09 Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ έχει βαρύνει από τα δακρυγόνα.

18:02 Οι τάξεις των φίλων του Άρη έχουν πυκνώσει αρκετά και κάνουν έντονη την παρουσία τους. Την ίδια στιγμή στην είσοδο της θύρας 3 επικρατεί πανδαιμόνιο συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην είσοδο της θύρας.

17:58 Η κατάσταση δεν δείχνει να εκτονώνεται, αφού βγαίνουν και αρκετοί φίλοι των «πρασίνων» από τις θύρες 35 και 1 για ν’ αντιπαρατεθούν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Την ίδια στιγμή η προσέλευση των φίλων του Άρη συνεχίζεται κανονικά.

17:57 Η προσπάθεια της αστυνομίας επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στο να μην υπάρξει συνάντηση οπαδών την ώρα που κατευθύνονται προς το γήπεδο.

17:53 Eπεισόδια στο ΟΑΚΑ. Περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στις θύρες 3 και 1. Η αστυνομία επενέβη με ρίψη δακρυγόνων.

17:50 Περίπου 200 φίλοι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να εισέλθουν στις θύρες 35 και 1 με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τις δυνάμεις της Αστυνομίας. Πανδαιμόνιο στο πέταλο προς την πλευρά του ΗΣΑΠ με πολλές βόμβες κρότου λάμψης και δακρυγόνα να χρησιμοποιούνται.

17:45 Συνεχίζεται η προσέλευση των φιλάθλων και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Περίπου 10.000 άνθρωποι αυτή τη στιγμή στο ΟΑΚΑ. Σε λιγότερο από τρεις ώρες η σέντρα.

17:38 Η δημοσιογραφική ομάδα του ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για την κάλυψη του τελικού. Συντονιστείτε!

17:31 Ο έλεγχος της αστυνομίας στα πούλμαν είναι αυστηρός. Υπολογίζεται ότι οι τελευταίοι οπαδοί του Άρη θα μπουν στο γήπεδο λίγο πριν τη σέντρα.

17:30 Πάνω απο δύο χιλιάδες φίλαθλοι του Άρη έχουν ήδη μπει στο γήπεδο.

17:25 Συνεχίζεται με αργούς ρυθμούς η πορεία των πούλμαν με τους φιλάθλους του Άρη από τα διόδια προς το ΟΑΚΑ.

17:10 Οι πρώτοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη πάρει θέση στο ΟΑΚΑ.

*Μικροσυμπλοκές στην Σπύρου Λούη με οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άρη. Η επέμβαση της αστυνομίας ηρέμησε τα πνεύματα.

*Τρείς συλλήψεις και 36 προσαγωγές από την αστυνομία στο ΟΑΚΑ μετά από τους ελέγχους που έγιναν σε φιλάθλους.

Βίντεο απο το newsit.gr


Δείτε στη WEB TV βίντεο με τους τελικούς!









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x