Μουντιάλ 2010

Άρχισε ν’ ανοίγει το… ματάκι! (pics)

Ό,τι κι αν λέει κανείς -και ό,τι κι αν ψευδώς ισχυρίζεται υπό το φόβο της «παντόφλας» της συζύγου- το Μουντιάλ αποτελεί παράδεισο για τους άνδρες και γι’ άλλον έναν λόγο -εκτός της μπάλας, των… πιτσών και των μπυρών! Τα κοντινά πλάνα από τις εξέδρες, που συχνά πυκνά γεμίζουν την οθόνη με «αιθέριες υπάρξεις» (sic) κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων, πάντα προκαλούσαν επιφωνήματα ανάλογα με αυτά που συνοδεύουν επελάσεις του Μέσι.

Ό,τι κι αν λέει κανείς -και ό,τι κι αν ψευδώς ισχυρίζεται υπό το φόβο της «παντόφλας» της συζύγου- το Μουντιάλ αποτελεί παράδεισο για τους άνδρες και γι’ άλλον έναν λόγο -εκτός της μπάλας, των… πιτσών και των μπυρών!

Τα κοντινά πλάνα από τις εξέδρες, που συχνά πυκνά γεμίζουν την οθόνη με «αιθέριες υπάρξεις» (sic) κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων, πάντα προκαλούσαν επιφωνήματα ανάλογα με αυτά που συνοδεύουν επελάσεις του Μέσι.

Μπορεί, λοιπόν, στις δύο πρώτες μέρες οι αφορμές που ξύπνησαν τα… hot ένστικτα των σκηνοθετών να μην ήταν πολλές, ωστόσο υπήρξαν κάποιες τέτοιες, που έκαναν αρκετούς από τους… συνέξεδρους να γράψουν μεταξύ ομφαλού και γονάτου το ματς που παρακολουθούσαν.

Αποκλείοντας τις Ελληνίδες (για να αποφύγουμε το ρίσκο κάποιες από αυτές να είναι αδελφές ή κόρες κάποιου συμπατριώτη) και περιμένοντας δυνατές «εισόδους» στη συνέχεια από Βραζιλιάνες, Ιταλίδες, Δανές και Ισπανίδες, το www.sport-fm.gr ρίχνει τις πρώτες «σταγόνες» του… οφθαλμόλουτρου!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x