Live με τον Γιώργο Μαζιά

Καλός παίκτης ο «Λάνε»;

Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Την πάτησε η Ισπανία και άρχισαν να κοροϊδεύουν όλοι. Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις πάρε κάτω Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία.

Γράφει από το Γιοχάνεσμπουργκ ο Γιώργος Μαζιάς

Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Την πάτησε η Ισπανία και άρχισαν να κοροϊδεύουν όλοι. Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις πάρε κάτω Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία.
Την έχει γλυτώσει η Βραζιλία και η Αργεντινή, αλλά υπάρχει καιρός και για άλλες μπόμπες.
Ο Καπέλο έβγαλε τον Γκριν, έβαλε τον Τζεϊμς, γκολ δεν έφαγε, αλλά δεν έβαλε κιόλας. Τώρα αν δεν κερδίσει τη Σλοβενία γυρίζει άρον άρον στο Λονδίνο. Εκεί ποιος είδε και δεν φοβήθηκε Αγγλους φιλάθλους και εφημερίδες. Λονδίνο είπαμε; Για Μιλάνο θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο από Γιοχάνεσμπουργκ ο Ιταλός.

Ηταν το 10ο 0-0 της Αγγλίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Καμιά άλλη ομάδα δεν έχει περισσότερες λευκές ισοπαλίες στη διοργάνωση.
Από το 1998 και το 1-2 από τη Ρουμανία έχει να χάσει η ομάδα από το Νησί σε Μουντιάλ. Τι να το κάνεις; Αν δεν βάζει γκολ, δεν πάει πουθενά. Επίσης αυτό ήταν το 16ο παιχνίδι δίχως ήττα απέναντι σε εθνική από την Αφρική. Ε, και;
Οι ΗΠΑ από το 1950 και το 1-0 επί της Αγγλίας έχουν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους. Με τη Σλοβενία ήταν το 18ο σερί ματς που δεν κράτησαν το «μηδέν».
Οι Αμερικάνοι πάντως δεν άφησαν τους Σλοβένους να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα περάσει και μαθηματικά στην επόμενη φάση.

Ολοκληρώνεται και η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων και ελάχιστες είναι οι ομάδες που πάνε ακόμη για το 3Χ3 στον όμιλο: Αργεντινή, Γκάνα, Ολλανδία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Χιλή και Ελβετία κυνηγάνε το απόλυτο.
Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η 2η ημέρα δίχως πόντο είναι ακόμη οι Νιγηρία, Αυστραλία, Καμερούν, Δανία, Β. Κορέα, Ονδούρα και Ισπανία.
Η διαιτησία άρχισε να μας τα χαλάει. Ακυρώνεται το γκολ του Εντου στο ΗΠΑ-Σλοβενία; Με διαιτητή από το Μάλι και βοηθό από το Μαρόκο όλα γίνονται.

Νίκησαν και οι Σέρβοι έπειτα από πέντε σερί ήττες σε Μουντιάλ. Εκαναν βέβαια και πάλι ίδιο πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά το έπιασε ο Στοϊκοβιτς.
Ο Κλόζε έγινε ο 7ος Γερμανός που αποβάλλεται σε Μουντιάλ. Ηταν η 7η αποβολή στα 21 πρώτα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μια ανά τρεις αγώνες.
Πριν από το χθεσινό ματς Γερμανοί και Γιουγκοσλάβοι είχαν αναμετρηθεί 7 φορές σε Μουντιάλ. Τόσες μόνο Βραζιλιάνοι με Σουηδούς έχουν παίξει στα τελικά της διοργάνωσης.

Ηταν το 7ο ματς χωρίς να σκοράρει ο Ρούνει με την εθνική Αγγλίας. Η Αλγερία έφθασε τα 391 λεπτά χωρίς γκολ σε Μουντιάλ από το 1986 και το 1-1 με την Β. Ιρλανδία έχει να βρει δίχτυα.
Αυτός ο Γιοβάνοβιτς τελικά είναι καλός παίκτης; Δεν κάνει για τους «αιώνιους». Α, ξεχάσαμε. Είναι πολλά τα λεφτά που θέλει ο Σέρβος. Ο Λίνεν δεν θέλει τον «Λάνε»;
Θα βάλουν πάνω από ένα γκολ Γκάνα και Αυστραλία; Οι Αφρικάνοι στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους δεν έχουν βρει δίχτυα πάνω από μια φορά ανά ματς κάτι που συνέβη και στα καγκουρό στα επτά τελευταία.

Το ματς της Γκάνας θα είναι το 100ο αφρικάνικο σε Μουντιάλ.
Θα μπορέσει η Ιαπωνία να γίνει η πρώτη ασιατική ομάδα που θα νικήσει την Ολλανδία; Δύσκολο. Οι Ολλανδοί έχουν μέσο όρο 3,3 γκολ στα 3 ματς που έχουν παίξει με ομάδες από την Ασία.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ 1
ΓΚΑΝΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1
ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΔΑΝΙΑ 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x