Euroleague

Περάσοβιτς: «Κακή απόφαση οι τρεις βολές του Τζέιμς»

Κατά της διαιτησίας και συγκεκριμένα εναντίον του Νταβίντ Ρομάνο έβαλε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, κάνοντας λόγο για μια κακή απόφαση τις τρεις βολές του Τζέιμς.

Τα έντονα παράπονα που είχε από τη διαιτησία και συγκεκριμένα από τον Νταβίντ Ρομάνο εξέφρασε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Εφές, εστιάζοντας στη φάση με την οποία ο Μάικ Τζέιμς εκτέλεσε τρεις φορές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ηταν σκληρή ήττα για εμάς. Παίξαμε για 40 λεπτά ένα καλό παιχνίδι. Λυγίσαμε όμως στην παράταση όπου δεν παίξαμε καλά. Η κρίσιμη απόφαση ήταν το φάουλ υπέρ του Τζέιμς στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Νομίζω ότι ο διαιτητής είχε μια κακή απόφαση. Ηταν για δύο βολές και όχι για τρεις. Ο διαιτητής Νταβίντ (σ.σ. Ρομάνο) έπεισε τον Μπολτάουζερ να αλλάξει την απόφασή του. Είναι το δεύτερο ματς που έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο διαιτητή.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό πού πίστεψε στη νίκη και βρήκε τον τρόπο να την πετύχει. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε πρόβλημα με το επιθετικό ριμπάουντ του Παναθηναϊκού και αυτό ήταν κλειδί».

Για τις βολές στο τέλος και αν παίζει ρόλο η διαφορά: «Είχαμε νικήσει με οκτώ πόντους και θέλαμε να κατεβάσουμε τη διαφορά ώστε να μπορούμε να έχουμε το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία. Εγώ γνωρίζω ότι παίζει ρόλο η διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x