Διονύσης Δεσύλλας

Σωτήρες, απατεώνες και… Γέντρισεκ

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία, χαρά, ευτυχία και καλή χρονιά. Επειτα από ένα πενθήμερο ξεκούρασης και γεμίσματος των μπαταριών, επιστρέψαμε και συνεχίζουμε.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία, χαρά, ευτυχία και καλή χρονιά. Επειτα από ένα πενθήμερο ξεκούρασης και γεμίσματος των μπαταριών, επιστρέψαμε και συνεχίζουμε.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και είναι άγνωστο τι… θα ξημερώσει στην Παιανία (τα είχαμε πει και πρόσφατα, κάνοντας χιούμορ. Μόνο με… μαντείες μπορούμε να μάθουμε τι θα γίνει). Πάμε, τώρα, σε κάποιες σημειώσεις για τον πολυμετοχικό…

*Διαβάζουμε και ακούμε για «σωτήρες», που έγιναν «απατεώνες». Οι λέξεις πηγαίνουν στον Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, οι οποίοι ξαναγράφω ότι έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες στο «τριφύλλι». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απλοποίηση των πραγμάτων και τοποθέτηση των άκρων, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα. Ούτε «σωτήρες» τους είπε κανείς, ούτε και «απατεώνες». Ας είμαστε λίγο πιο συντηρητικοί στις εκτιμήσεις μας και ας μην ξεχνάμε ότι οι δυο τους, που δημιούργησαν όλη αυτή τη βαβούρα, παραμένουν ακόμη μέτοχοι.

*Ο Αντώνης Κέζος, με γραπτή του δήλωση, αναλύει τους λόγους, για τους οποίους, δεν φταίει για την κακή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Κατανοητή η τοποθέτησή του, αλλά είναι μυστήριο γιατί επέλεξε να το κάνει τώρα. Προσωπικά, μου μοιάζει περισσότερο για μια γραπτή δήλωση για να μην «τσαλακωθεί» περισσότερο το προφίλ του. Προφανώς και ο πρώην γυμναστής των «πράσινων» δεν είχε και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να δουλέψει (ταξίδια στις ΗΠΑ, πολλοί διεθνείς στο Μουντιάλ), αλλά δεν μπορεί και να μην έχει ευθύνη, από τη στιγμή που αυτός γύμναζε τους παίκτες.

*Ο Ερικ Γέντρισεκ, μετά και τις δηλώσεις του στη «SportDay», πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου. Ενας ποδοσφαιριστής σε καλή ηλικία (24), που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις μπροστά και το κυριότερο είναι ταχύς.

*Όπως γνωρίζετε, η Μάιντς δεν έστειλε εγκαίρως τις 200.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Ιβανσιτς, και όλα είναι στο χέρι του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» καλούνται να αποφασίσουν αν θα περιμένουν για την πρόταση ή θα κάνουν δικό τους τον Αυστριακό. Εχω την εντύπωση ότι το δεύτερο είναι και το προτιμότερο για την ομάδα…

Διαβάστε επίσης:

Νίκο Νιόπλια, το δίκιο σου βουνό!

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x