Διονύσης Δεσύλλας

ΚΟΥΙΖ: Ποιος ήταν ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟ στις Σέρρες;

Η ερώτηση δεν είναι εύκολη. Κι’ αυτό γιατί θέλει κόπο και σκέψη για να δώσει κάποιος την απάντηση. Ηταν τέτοια, βλέπετε, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανσερραϊκό, τη χειρότερη (κατά την άποψή μου) ομάδα της Super League, που σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές διεκδικούν… όσκαρ ποδοσφαιρικής αθλιότητας.

Η ερώτηση δεν είναι εύκολη. Κι’ αυτό γιατί θέλει κόπο και σκέψη για να δώσει κάποιος την απάντηση. Ηταν τέτοια, βλέπετε, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού, απέναντι στον Πανσερραϊκό, τη χειρότερη (κατά την άποψή μου) ομάδα της Super League, που σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές διεκδικούν… όσκαρ ποδοσφαιρικής αθλιότητας.

Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Η τετράδα της άμυνας «έμπαζε», η μεσαία γραμμή δεν λειτουργούσε καν (ανασταλτικά και επιθετικά), οι πτέρυγες δεν βοήθησαν ούτε μια φορά και ο Πετρόπουλος στην κορυφή, γυρνούσε πέρα δώθε και περίμενε μάταια να τον τροφοδοτήσουν. Αν εξαιρέσουμε τον Κοτσόλη, ο οποίος έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις (στο γκολ δεν έχει καμία ευθύνη), οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ήταν αλλού γι’ αλλού. Η «κηδεία», λοιπόν, από τον ουραγό της βαθμολογίας Πανσερραϊκό δεν άργησε να έρθει…

Αυτό που πρέπει, πάντως, να προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας είναι ότι ομάδα και προπονητής (ανεξήγητα τα πολλά ρεπό, τη στιγμή, μάλιστα, που οι διεθνείς έλειπαν) παρουσιάζονται κάπως… χαλαροί, μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Τους λόγους δεν μπορώ να τους γνωρίζω, όπως φαντάζομαι και κανένας, απλώς καταγράφω μια πραγματικότητα. Οι «πράσινοι» από την ήττα με τον Ολυμπιακό και μετά, διακρίνονται από μια απάθεια και πολλές φορές παρουσιάζονται στο γήπεδο σαν να κάνουν αγγαρεία. Κατανοητή η έλλειψη κινήτρου, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει μόνιμη δικαιολογία.

Διαβάστε, επίσης, στο sday.gr

Πολυμετοχικός: Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει…

Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x