Stoiximan Super League

No 5: «Πήγαινέ με, όπου θέλεις… ΑΕΚτζή»!

«…μαύρες ώρες και σκληρές περνάω»! Μπορεί να μην είχαν χωρίσει με το… αίσθημα. Το ότι είχαν χωρίσει, όμως, στη μέση τις καρδιές των ΑΕΚτζήδων, με τη ντροπή του «Καραϊσκάκη», έφτανε -όχι μόνο να θυμηθούν το μεγάλο Στράτο, αλλά να πουν κι ένα τραγούδι (του). Τα έξι γκολ από τον Ολυμπιακό έβαλαν τους οπαδούς «στην πρίζα» και το ταξίμετρο -μέχρι παίκτες και προπονητής της ΑΕΚ να πάνε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο- να… γράφει! Όλα αυτά στο νούμερο «5» των κορυφαίων στιγμών του πρωταθλήματος.

«…μαύρες ώρες και σκληρές περνάω»!

Μπορεί να μην είχαν χωρίσει με το… αίσθημα.

Το ότι είχαν χωρίσει, όμως, στη μέση τις καρδιές των ΑΕΚτζήδων, με τη ντροπή του «Καραϊσκάκη», έφτανε -όχι μόνο να θυμηθούν το μεγάλο Στράτο, αλλά να πουν κι ένα τραγούδι (του).

Τα έξι γκολ από τον Ολυμπιακό έβαλαν τους οπαδούς «στην πρίζα» και το ταξίμετρο -μέχρι παίκτες και προπονητής της ΑΕΚ να πάνε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο- να… γράφει!

Όλα αυτά στο νούμερο «5» των κορυφαίων στιγμών του πρωταθλήματος, όπως τις παρουσιάζει το www.sport-fm.gr.

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός



Ο αγωνιστικός διασυρμός (δυστυχώς για την ΑΕΚ) δεν ήταν ο μόνος που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι τον ακολούθησαν δύο ακόμη -αλληλένδετοι μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες που ήθελαν οπαδούς να… ακροβολίζονται σε τέσσερα σημεία της Αθήνας -μετά το ματς- προκειμένου να υποδεχθούν την αποστολή έφεραν τη ντροπή του να κατέβουν παίκτες και προπονητής από το πούλμαν και (από ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού) να πάρουν ταξί για να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Και η απόφαση να μη γυρίσει η ομάδα και να αντικρύσει κατά πρόσωπο τους απογοητευμένους οπαδούς έφερε τη ντροπή κάποιοι από εκείνους (που μαζεύτηκαν δύο βδομάδες μετά στο ξενοδοχείο) να την υποχρεώσουν ακριβώς… στον ίδιο τρόπο μετάβασης στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τι κι αν ο Μανόλο Χιμένεθ, λοιπόν, προσπάθησε να τους μεταπείσει. Τι κι αν χρησιμοποίησε το επιχείρημα «θα γελάνε μαζί μας οι άλλες ομάδες». Η… αδυναμία να αντιστρέψει εκείνο των οπαδών που έλεγε πως «η ομάδα πρέπει να νιώσει λίγη από τη ντροπή που δημιούργησε στον κόσμο με την εμφάνιση στο ντέρμπι» (σε συνδυασμό και με την ώρα έναρξης του αγώνα που πλησίαζε επικίνδυνα) γύρισε τους… διακόπτες στα ταξί -που είχαν φτάσει από νωρίς στο «Holiday Inn».

Έξυπνη αντίδραση σε μια βαριά ήττα -προτιμότερη από τραμπουκισμούς, ντου και λοιπές καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις (σε περιπτώσεις μεγάλων ομάδων); Μια ακόμα απόδειξη της ασυδοσίας των οπαδών (σε περιπτώσεις ομάδων με απούσα ή «απούσα» διοίκηση); Δεν έχει σημασία…

Λίγη ώρα μετά η κίτρινη πομπή (ακολουθούμενη από το πούλμαν με τις αποσκευές) μετέφερε τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ και σφράγιζε μια ακόμα απόδειξη πως, όταν είσαι ΑΕΚ -αν μη τι άλλο- δεν… βαριέσαι ποτέ!!



Νο 6: Μισή ντουζίνα… απαντήσεις!

Νο 7: Μια του Ντούσαν, δυο του Ντούσαν…

Νο 8: Η επιστροφή του «Καπετάνιου»

Νο 9: Ο «καυτός» Ντιόπ

Νο10: «Τα πρόστυχα τα… μπλε εσώρουχά σου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x