Κώστας Μιαούλης

Ο Μανόλο ενημερώνει, του Μανωλά «παγώνει»

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ενημερώσει την Πέμπτη την διοίκηση με λεπτομέρειες για τα δεδομένα των στόχων από την Σεβίλλη. Ο Ανδαλουσιανός θα εκθέσει αναλυτικά τι ισχύει για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να καταστρώσει μαζί με την διοίκηση τις κινήσεις που αφορούν τους ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ενημερώσει την Πέμπτη την διοίκηση με λεπτομέρειες για τα δεδομένα των στόχων από την Σεβίλλη.

Ο Ανδαλουσιανός θα εκθέσει αναλυτικά τι ισχύει για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να καταστρώσει μαζί με την διοίκηση τις κινήσεις που αφορούν τους ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας.

Για τον Ακόστα φαίνεται να δυσκολεύει το πράγμα, μιας και προέκυψε ότι θα τον συμπεριλάβει η Σεβίλλη στην προετοιμασία της, ωστόσο θα μάθουμε τι γίνεται με τις άλλες περιπτώσεις: Tον Χοσέ Κάρλος, τον Κάλα, τον Μπερνάρντο -αλλά πως θα κινηθεί και για την περίπτωση του Κίνι.

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης

Ο Χιμένεθ πιάνει δουλειά από αύριο, μετά και τις εξηγήσεις που δόθηκαν από την πλευρά του Ισπανού, αλλά και του μάνατζερ του, για την συνέντευξη που έδωσε ο τεχνικός της «Ένωσης» στην πατρίδα του. Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε ευχάριστη θέση -με την κακή συνήθεια του προπονητή να μιλάει πολλές φορές περισσότερο απ’ όσο πρέπει γι’ αυτό το θέμα- κι έγινε σχετική κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θεωρώ πως η «Ένωση» καλά πράττει σε αυτό το κομμάτι, γιατί οι τοποθετήσεις του Μανόλο πολλές φορές προκαλούν σύγχυση και εκνευρισμό, όχι μόνο στην ΠΑΕ, αλλά και στον κόσμο.

Στην υπόθεση Γεωργιάδη, αναμένονται εξελίξεις επίσης τις επόμενες ημέρες. Πάντως, η προσφορά δεν θα φτάσει σε παράλογα επίπεδα που γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες και βέβαια σε αυτή τη διαπραγμάτευση, τα δεδομένα θα είναι με το μέρος της «Ένωσης», μιας και η διοίκηση του Πανσερραϊκού δεν έχει και πολλά περιθώρια.

Τώρα ως προς το ζήτημα του Μανωλά, η διοίκηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν θα βιαστεί να επανέλθει με νέα πρόταση. Στην «Ένωση» θα προσανατολιστούν σε επιπλέον λύσεις, ώστε να καλυφθεί για τις θέσεις των στόπερ και να είναι πλήρης -σε αντίθεση με πέρσι. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση δύο παικτών σε αυτή τη θέση, οπότε αν ανανεώσει και ο Δέλλας, θα έχει τέσσερα στόπερ.

Βέβαια για τον Μανωλά -από τη στιγμή που η πλευρά του δεν δέχτηκε την τελευταία προσφορά- το θέμα πάει για αργότερα, αφού η «Ένωση» τόσο στο τέλος του περασμένου χρόνου, όσο και τώρα έκανε την κίνηση της, δείχνοντας πως θέλει να κρατήσει τον παίκτη. Πλέον, όμως το θέμα πάει για αργότερα, αφού η ΑΕΚ αυτό που έπρεπε, το έπραξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x