Koriopolis

Συμπληρωματική έρευνα σε πέντε σπίτια

Τα «ευρήματα» από τις συμπληρωματικές έρευνες που έγιναν στα σπίτια πέντε εκ των κατηγορούμενων για το σκάνδαλο “Koriopolis” έδωσε στο φως της δημοσιότητας το εισαγγελικό τμήμα. Η έρευνα έγινε στους Αχιλλέα Μπέο, Δημήτρη Ζαβαντία, Γιώργο Τσακογιάννη, Βασίλη Καρακούλια και Θανάση Ντότση.

Τα «ευρήματα» από τις συμπληρωματικές έρευνες που έγιναν στα σπίτια πέντε εκ των κατηγορούμενων για το σκάνδαλο “Koriopolis” έδωσε στο φως της δημοσιότητας το εισαγγελικό τμήμα.

Η έρευνα έγινε στους Αχιλλέα Μπέο, Δημήτρη Ζαβαντία, Γιώργο Τσακογιάννη, Βασίλη Καρακούλια και Θανάση Ντότση.

Στην οικεία του Αχιλλέα Μπέου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν επιταγές και μια χειρόγραφη κατάσταση με τηλεφωνικά νούμερα, ποσά και ονόματα.

Σε αυτή του μπουκ, Καρακούλια πολλά φύλλα Α4 με πίνακες και ονόματα, πληρωμές, τηλέφωνα, χρηματικά ποσά, έντυπα μεταφοράς χρημάτων μεγάλων ποσών (40.000 ευρώ και άνω), φωτοαντίγραφα δελτίων στοιχήματος ΟΠΑΠ, εκκαθαριστικά, 44 δελτία ΟΠΑΠ με κέρδη από 60 έως 6.000 ευρώ, βιβλιάρια τραπέζης, επιταγές, λαϊκά λαχεία, πάρα πολλά βιβλιάρια σε τράπεζες κ.α.

Στου Τσακογιάννη βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα που αναφέρει για μεταφορά ενός αυτοκινήτου, πάρα πολλές κάρτες τράπεζας, 40 πινακίδες αυτοκινήτων, λίστες με νούμερα επιταγών κ.α.

Από τις 07:30 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η απολογία των 11 συλληφθέντων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε εδώ το χρονικό του Koriopolis

Νέο σοκ αναμένεται να προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις προσεχείς ημέρες ένα νέα πακέτο ανακαλύψεων για το σκάνδαλο «Koriopolis».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x